Dolar 32,5835
Euro 34,7936
Altın 2.413,03
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

‘YARDIM’ ÇAĞRISI!

Samsun’da Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, deprem bölgesine ulaştırmak üzere yardım desteği için çalışma başlattıklarını belirterek yurttaşlara dayanışma çağrısında bulundu

‘YARDIM’ ÇAĞRISI!
REKLAM ALANI
6 Şubat 2023 17:15

Samsun‘da Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, tüm ülkeyi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bölgeye ulaştırılacak ihtiyaç malzemeleri için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

AFET BÖLGESİNİN İHTİYAÇ LİSTESİ
Bu sarsıcı süreçte her zaman olduğu gibi yaraların birlikte sarılacağını ve dayanışmayı ihtiyaç duyulan yerlere ulaştırmak için tüm çabayı ortaya koyacaklarını belirten Başkan Deveci, şunları söyledi:

“Gün, tıpkı daha önce de olduğu gibi el ele verip Atakumluların desteğini deprem bölgesine ulaştırma günü. Atakum Belediyesi ekipleri, kurmuş olduğumuz acil durum masasıyla afetzedelere ulaştıracağımız desteği süratle hazırlıyor. Dayanışmaya her zaman değer veren komşularımız bölgeden elimize ulaşan ihtiyaç listesinde yer alan kazak, eldiven, atkı, bere, mont, termal içlik, çorap, uyku tulumu, tüplü ısıtıcı, büyük minder, ayakkabı, battaniye, yatak, ısıtıcı, el feneri, çocuk bezi, bebek maması, ıslak mendil, hijyenik ped, temizlik malzemesi, su, baret, plastik büyük kova malzemelerini Mimarsinan Mahallesi, İsmet İnönü Blv. No:114 adresindeki Atakum Belediyesi Hizmet Binası altındaki Paylaşım Merkezi’ne (PAYMER) ulaştırarak iyiliği büyütebilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için 444 40 55 veya 0501 700 40 55 numaralı telefondan ekiplerimize ulaşabilirsiniz. Bu acı depremde kaybettiklerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa; bu kritik saatlerde, enkaz altındaki yurttaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını diliyorum.”

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.