Dolar 32,5521
Euro 34,7644
Altın 2.493,15
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

YAŞAR’DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI “ENGELLERİ SABIR VE AZİMLE AŞACAĞIZ”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, “Engeller, sabır ve azimle aşılır. Gerek partim gerek şahsım bir gün değil her gün engelli vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

YAŞAR’DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI “ENGELLERİ SABIR VE AZİMLE AŞACAĞIZ”
REKLAM ALANI
11 Mayıs 2020 18:05

“Bir gün değil her gün yanınızdayız”

Mesajında engelli olmanın bir kusur olarak görülmemesi gerektiğinin altını çizen Yaşar, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının önemli bir parçasıdır” dedi.

“Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli” diyen Yaşar, “Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla hepimizi yakından ilgilendiren ve herkesin ortak çabasını gerektiren bir konudur” şeklinde konuştu.

“ENGELLERİN KALKMASI İÇİN YAPILACAK HER ÇALIŞMANIN YANINDAYIZ”
Yaşar, yayımladığı mesajın devamında şu ifadelere yer verdi:

“Engelli vatandaşlarımıza sadece bu hafta değil, tüm yaşamları boyunca sahip çıkmalıyız. Kendimizi onların yerine koyarak düşünmeli ve engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir dünya için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız.

Engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın artması için yapılan çalışmaların her zaman yanındayız. Bu anlamda 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında duyarlılığın daha da artması dileğiyle, Engelliler Haftası’nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.