Dolar 32,5544
Euro 34,9322
Altın 2.444,12
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Yaşlı çift yardım bekliyor

Yaşlı çift yardım bekliyor
REKLAM ALANI
21 Ocak 2020 16:01

Samsun’un Yakakent ilçesinin Kayalı köyünde gerçekleşen yangın sonucunda evlerini kaybeden Nuri Coşkun ve Saliha Coşkun çifti için Kaymakamlık ve köy muhtarı yardım kampanyası başlattı. Yaşlı çiftin evinin elektrik kontağının arızalanması sonucu yandığı ve maddi zarar dışında can kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Her şeylerini kaybeden yaşlı çift için yardım seferberliği başlatan Kayalı köyü muhtarı Satılmış Akyüz çevredeki köyleri gezerek yardım topluyor.

KIŞ GÜNÜ SOKAKTA KALDILAR
Konuyla ilgili açıklama yapan Akyüz; “Bu adam çiftçi Bağ-Kur emeklisi ayda 500 ya da 600 lira para geçiyor eline. Başka hiçbir şeyleri yok. Ellerindeki tek şey olan evlerini kaybettiler. İnsanlarımızı, yardımseverlerimizi yardıma bekliyoruz.” dedi.


BU İNSANLARIN YARDIMA İHTİYACI VAR
İnsanların yardım olarak para, tencere, tava, çimento gibi şeyler verdiğini ileten Akyüz; “Daha itfaiye raporu çıkmadı onları bekliyoruz. Yardımsever insanların yardımlarını bekliyoruz. Bu insanların yardıma ihtiyaçları var. Bu arada yardım yapan insanlara çok teşekkür ederiz. Sağ olsun insanlar duyarlı bu konuda. Devletimizi de unutmamak lazım. Devletimizde destek oluyor. Yardım eden etmek isteyen herkese şimdiden teşekkür ederim.” diye konuştu.
Son olarak yardımda bulunmak isteyenler için Kayalı köy muhtarı Satılmış Akyüz IBAN numarasını paylaştı:

Nuri Coşkun
Hesap no:1373478095285002
IBAN:TR750001001373478095285002

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.