Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Borçlar ödeniyor!

Samsunspor’da mevcut kadroda yer alan Erkam Reşmen ve Oğuz Gürbulak’ın da alacakları ödendi

Borçlar ödeniyor!
REKLAM ALANI
19 Haziran 2018 19:56

İsmail Uyanık yönetimiyle birlikte borçlarından tek tek kurtulan Samsunspor, futbolcu alacaklarını da kapatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Furkan Köse, Ercan Yazıcı ve çağrı Ortakaya’nın ödemelerini yapan Samsunspor, şimdi de Erkam ve Oğuz’un da alacaklarını ödedi.

ERKAM VE OĞUZ’A ÖDEME

Mevcut kadroyu korumak isteyen Samsunspor yönetimi, sporcularla alacakları konusunda sorun yaşamak istemiyor. Çalışmalarını son hız sürdüren yeni yönetim, futbolcuların günü gelen ödemelerini yapıyor. Son olarak kulüpten alacakları olan Erkam Reşmen ve Oğuz Gürbulak’ın alacakları da kulüp tarafından ödendi.

HEDEF, AÇIK ARA ŞAMPİYONLUK

Samsunspor’da sözleşmesi devam eden oyuncular ile görüşmeler de bir yandan devam ediyor. İskelet kadronun üzerine yapılacak transferlerle yeni sezon öncesi kurulacak güçlü bir Samsunspor ile açık ara şampiyonluk hedefleniyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.