Dolar 32,5456
Euro 34,9021
Altın 2.426,54
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

YATIRIMLARA DENETİM!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yeraltı Mekanik Otoparkı ve Subaşı Meydan Projesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi

YATIRIMLARA DENETİM!
REKLAM ALANI
31 Ocak 2021 19:07

Hafta sonu mesaisine ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, beraberinde Başkanvekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız ve Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal ile birlikte yapılan yatırımları yerinde inceledi.

TERME VE ÇARŞAMBA’YA ZİYARETLER
İnşaatı süren Yeraltı Mekanik Otoparkı ve Subaşı Meydan Projesi’ndeki çalışmaları yerinde gören ve yetkililerden bilgi alan Başkan Mustafa Demir, Samsun’u yeni ve bambaşka bir çehreye kavuşturacak projenin önemine değindi. Güvercinleri besleyerek çevredeki esnafla sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Demir, daha sonra Terme İlçesi’ne geçti. Bazlamaç ve Kocaman mahallelerindeki beton yol çalışmalarının yanı sıra ilçedeki dere tahkimatı yapılan bir bölgede incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, daha sonra Çarşamba İlçesi’ne geçerek, 214 araç kapasiteli 6 katlı Doğu Yaka Otopark inşaatı ile İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşaatında yapılan çalışmaları takip etti.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ŞİARI
AK Parti belediyelerinin hizmet odaklı çalıştığını dile getiren Başkan Demir , “Önceliğimiz vatandaş ve hizmettir. Pandemi sürecine rağmen hizmetlerimizi aksatmadan yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın önceliği olan her konuda elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Samsun’u vizyoner projelerimizle yarınlara taşıyacağız. Seçim sloganımızda olduğu gibi gönül belediyeciliği şiarını yatırımlarımızı sürdürüyor ve vatandaşlarımızla iç içe bir yönetim anlayışını ilk günden itibaren devam ettiriyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.