Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

YENİ AYDINLATMA!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tüm parklarımız ve bulvarlarımızda tasarruflu sensörler kullanarak aydınlatmalarımızı yenileyeceğiz” dedi

YENİ AYDINLATMA!
REKLAM ALANI
25 Şubat 2021 17:51

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, birimlerle yaptığı değerlendirme toplantısına devam ediyor. Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı ile toplantı yapan Başkan Demir, çalışma arkadaşlarından beklentilerini dile getirdi.

‘SIRT SIRTA VERDİK, ÇALIŞIYORUZ’
Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak ve Daire Başkanı Birnaz Özgören’in de katıldığı toplantıda Samsun’un Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu dile getiren Başkan Demir, tüm çalışanlarla birlikte verimliliği artırmak, alınan kararların en güzel ve hızlı şekilde yürütülmesi için sırt sırta vererek çalışmaya, üretmeye ve gelişmeye devam edeceklerini kaydetti.

TASARRUFLF SENSÖRLER KULLANILACAK
Samsun’un kıymetli bir araziye sahip olduğunun altını çizen Başkan Mustafa Demir şöyle konuştu:

“Her biriniz millet adına belediye adına sorumlusunuz. Bulunduğunuz yere vaziyet edeceksiniz. Vatandaşın derdini dinleyeceksiniz, belediyenin ona yapması gereken işi layığı ile yerine getireceksiniz. Bu hepimizin sorumluluğu. Her konuda daha özverili çalışmamız, çok daha fazla projeye imza atmamız gerekiyor. Samsun’un her mahallesinde ve sokağında vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde aileleriyle birlikte istedikleri yere ulaşabilmelerini temin etmek bizim ve emniyetimizin görevidir. Şu anda ASELSAN ile yeni bir çalışma üzerinde çalışıyoruz. Tüm parklarımız ve bulvarlarımızda tasarruflu sensörler kullanarak aydınlatmalarımızı yenileyeceğiz. Kent mobilyalarımızda özellikle kendi tükettiği enerjiyi üreten bir sistem kuracağız.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.