Dolar 32,3258
Euro 35,1397
Altın 2.296,21
BİST 9.055,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

YENİ BİNA!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi’ne Adnan Kahveci Parkı içerisine yeni hizmet binası yapacak

YENİ BİNA!
REKLAM ALANI
15 Haziran 2021 16:35

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Başkan Demir, Sakatlar Derneği’ne yeni hizmet binası yapacaklarını açıkladı.

KÜLTÜR PARK’A TOPLU ULAŞIM MERKEZİ
Başkan Mustafa Demir, Atatürk Kültür Merkezi yanındaki Kültür Park içerisindeki alana ‘İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’ inşa edileceğini ifade etti. Buranın bir aktarma merkezi olacağını dile getiren Başkan Demir, Sakatlar Derneği hizmet binasını da Adnan Kahveci Parkı içerisine taşıyacaklarını söyledi.

ADNAN KAHVECİ PARKI’NA TAŞINACAKLAR
İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nin aktarma merkezi olacağını hiçbir şekilde konaklama olmayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, “Adnan Kahveci Parkı buraya yakın. Güzel ve korunaklı, güvenli çok şık bir alan. Ağaçların içerisinde geniş bir alanı var. En güzel bir komplekse sahip olacaklar. Orada her türlü faaliyetlerini, sosyal, kültürel, eğitim çalışmalarını yapabilecekler. Biz de orada sizinle sık sık bir araya geleceğiz. Diğer tüm engelli vatandaşlarımızla ilgili de orada belli toplantılar, programları da birlikte yapacağız. Samsun’da biliyorsunuz nüfusumuzun yüzde 12’si engelli. Ama hepimiz engelli olmaya adayız. Onun için biz bu konu ile ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi 7’den 70’e bütün insanlarımızın hayatına dokunma noktasında çok önemli vizyoner projeleri yürütüyoruz. Hayriye Hanım başkanım ve ekibi ile beraber geçmişte de çok güzel projelere imza attık. Şimdi bunları çok güzel bir yere bu gördüğünüz projede kavuşturuyoruz bunları. Tüm Samsun’daki engelli vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bizim bu hizmetimiz de kalıcı bir hizmet olacak. Bir daha da yerleri değişmeyecek” diye konuştu.

HAKYEMEZOĞLU: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ise, “Mevcut yerimiz İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi olacak. Başkanımız Adnan Kahveci Parkı içerisine bizlere çok güzel bir yer tahsis etti. Belediyemiz tarafından en kısa zamanda projede görüldüğü gibi yapılacak. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.