Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

‘YENİDEN AÇILSINLAR!’

Samsun’da şehit aileleri ve emekli subaylarla bir araya gelen CHP Milletvekili Opr. Dr. Murat Çan, “Askeri okullar ve hastaneler yeniden açılsın” dedi

‘YENİDEN AÇILSINLAR!’
REKLAM ALANI
17 Mayıs 2023 21:04

Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Emekli Subaylar Derneği’ni ziyaret eden CHP Samsun Milletvekili Opr. Dr. Murat Çan, şehitler için başsağlığı diledi ve, “Türk Ordusu ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

'YENİDEN AÇILSINLAR!'

‘TERÖRLE PAZARLIK OLMAZ’
CHP Samsun Milletvekili Opr. Dr. Murat Çan, ziyaretler esnasında yaptığı açıklamalarda kısaca şöyle dedi:

“Öncelikle Şırnak’ta şehit düşen vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye kritik bir eşikten geçiyor. Bizi Suriye bataklığına çeken, sınırları yol geçen hanına dönmüş, ne idüğü belirsiz milyonlarca insanı vatanımıza dolduran ve terörle açık açık pazarlık eden bir zihniyetin sonuçlarını yaşıyoruz. Hükümetler terörle pazarlık etmez, mücadele eder. Maalesef Suriye’de ve Irak’ta terör örgütlerine açık destekler verildi. Bu örgütler askerlerimizi dünyanın gözü önünde benzin dökerek yaktı. Vatan evlatları Irak’ta ve Suriye’de kanıyla mücadele ederken milyonlarca Suriyeli sahillerde nargile tüttürüyor.

'YENİDEN AÇILSINLAR!'

JANDARMA, SİYASETİN EMRİNDE
20 yıldır vesayet veraset diyerek Türk Ordusu ve Türk subayını hedef aldılar. FETÖ ile birlikte şerefli Türk subaylarına kumpaslar kurdular. O sırada Başbakan ‘kumpasların savcısıyım’ diyordu. Türk Ordusu’nun yiğit subayları zindanlarda çürürken, yerlerine FETÖ’cüleri terfi ettiren imzaları bizzat kendisi attı. Sonuçta terfi ettirdiği askerler 15 Temmuz’da milleti bombaladı. Askeri okulların ve hastanelerin kapatılması, Jandarmayı Genelkurmay’dan alıp siyasetin emrine vermek büyük bir hataydı. Jandarma subaylarının terfisine siyasi bakanla valiler karar veriyor.

TSK, TÜRK MİLLETİNİN GURURUDUR
Türk Ordusu Türk Milleti’nin gururudur. Türkiye’yi kurtaran, cumhuriyeti kuran ve koruyan Türk Ordusu’dur. Türk Ordusu siyaset üstüdür ve öyle kalmalıdır. Askeri okullar ve hastaneler yeniden açılmalı, Jandarma tekrar Genelkurmay Başkanlığı’na bağlanmalıdır.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.