Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Yeniden Refah Partisi Bafra 1. Olağan Kongresini Yaptı

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe 1.olağan kongresi Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Yeniden Refah Partisi Bafra 1. Olağan Kongresini Yaptı
REKLAM ALANI
12 Mayıs 2019 17:01 | Son Güncellenme: 12 Mayıs 2019 17:28

İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşuyla başlayan program ardından Semazen gösterimi ve Kuran Tilaveti ile devam etti.

Kongrede konuşan Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan şunları söyledi,” Mazlumlara umut, zalimlerin ise korku dolu günlerin başlayacağıi kinci kırk yılın başladığı gündür bu gün. Hep birlikte 1969 yılında yürüyüşün başladığı gün belirlenmiş hedefler var. Umudu bizde olan mazlumlar var. Arakan’da budist zulmünden kurtulmak için nef nehrinin kıyılarını aşmaya çalışan Fetham Ali bizden haber bekliyor. Gazze’de dört çocuğu İsrail tarafından katledilen Muhammed Bakır bizden haber bekliyor.Rabia meydanın da Esma’yı şehit veren mısır hapishanelerinde çile dolduran Muhammed Biltaci bizden haber bekliyor diyen Arslan sözlerine şu şekilde son verdi.
“Ey Anadolunun yiğit evlatları ey milli görüşün genç mücahitleri milli görüşün serden geçtileri. Bu kadar bekleyen varken bu kadar mazlum, bu kadar garip bu kadar ezilen varken durmak yakışmaz bize. Bizler yapılanları takdir etmeye esksikleri tamamlamaya geliyoruz” dedi.
Konuşmalar ve sinevizyon gösteriminin sonrasında Bafra ilçe 1. Olağan kongresi için divan kurulu seçildi. protokolün konuşmalrından sonra tek liste halinde oylama yapıldı.  oylama sonucunda Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı resmi olarak Bilal Arslan seçildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.