Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘YENİDEN REFAH’ RÜZGARI!

Samsun’da konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yerel seçimlerde Yeniden Refah rüzgarı eseceğini söyledi

‘YENİDEN REFAH’   RÜZGARI!
REKLAM ALANI
14 Ağustos 2023 19:40

Samsun’da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, yerel seçimlerin startının verildiğini belirterek, milletin yeni bir adres aradığını, o adresin de Yeniden Refah Partisi olduğunu belirtti.

YEREL SEÇİMLER İÇİN KADROLAR
Samsun’un 19 Mayıs İlçesi’nde çok sayıda vatandaşa rozet takma törenine katılan eski bakan Suat Kılıç, yaptığı konuşmada, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu söyleyerek, “Bu bağlamda gecemizi gündüzümüze katarak dur durak bilmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yolda yürürken asla dedikodu ve iftiralara kulak asmayacağız. Yerel seçimlere kadrolarımızla hazırlanıp halkımıza en güzel hizmetleri yapmanın temelini atacağız” dedi.

‘MİLLET NEZDİNDE TAKDİR GÖRÜYORUZ’
Yeniden Refah Partisi’nin birleştirici yaklaşımlarının millet nezdinde takdir gördüğünü, milletin birlik ve beraberlik noktasından hareketle partilerini tercih edeceğini açıklayan Suat Kılıç, gençlere 150 bin liralık faizsiz evlilik kredisi verileceğinin vaadedildiğini hatırlattı. Kılıç, “Bunun takipçisi olacağız. Hayatın zorlaştığı bu süreçte gençlere faizsiz evlilik kredisinin mutlaka verilmesi gerekir” diye konuştu.

KAHVEDE OTURAN FINDIK ÜRETİCİSİ
Fındık fiyatlarının 3 dolara sabitlendiğini, bu durumun fındık üreticisinin aleyhine işlediğini ifade ederken, kendisi kahvede oturup başka illerden fındık toplatmak için mevsimlik işçi getirten çiftçiyi de eleştiren Suat Kılıç, ‘eğriye eğri doğruya doğru’ diyeceklerini de vurguladı.

‘SAĞDA SOLDA DEDİKODU YAPMAYIN’
Siyasete gönül veren genç politikacılara nasihatlerde de bulunan Kılıç ailenin önemine işaret etti. Kılıç, şunları söyledi:

“Türk milletinin güçlü olmasının sebebi aile bağlarının güçlü olmasıdır. Bu ülke 2001 krizini aile bağlarının kuvvetli olması sayesinde atlattı. O nedenle işinizi ihmal etmeyin, parti çalışmaları ve toplantılardan sonra mutlaka evinize gidin. Çoluk çocuğunuzla vakit geçirin. Sağda solda dedikodu yapmayın. Eve giderken namaz vakti girmişse mutlaka camiye gidin namazınızı kılın, imamla müezzinle selamlaşın, cemaate güler yüz gösterin, evinize geçen. Ben bakan olduğum dönemde bile bu hassasiyetle ülkeme hizmet ettim. Evde hanımının duasını almayan hiçbir erkek hayatta başarılı olamaz.”

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığı’na yeni atanan İbrahim Yaşar’ı tebrik eden Suat Kılıç, ilde yeni bir yapılanmayla Samsun teşkilatının tüm Türkiye’ye örnek olacağına inandığını sözlerine ekledi.

PARTİYE YENİ KATILANLARA ROZET
Bu arada, partiye yeni katılan 100 kişiye parti rozeti takıldı. 19 Mayıs İlçe Başkanı Enver Şenocak, Genel Başkan Yardımcısı eski Bakan Suat Kılıç, İl Başkanı İbrahim Yaşar, Samsun Kurucu İl Başkanı Suat Zor ve diğer katılımcılara bir teşekkür konuşması yaptı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.