Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

YETER Kİ YÜZLERİ GÜLSÜN!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri geçen yıl 494 yetim ve öksüz çocuğu ziyaret ederek yüzünü güldürdü

YETER Kİ YÜZLERİ GÜLSÜN!
REKLAM ALANI
3 Mart 2022 14:51 | Son Güncellenme: 3 Mart 2022 14:55

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri geçen yıl 494 yetim ve öksüz çocuğu ziyaret ederek yüzünü güldürdü.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, anne veya babasını çeşitli nedenlerle kaybetmiş olan çocuklara yönelik önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında yetim ve öksüz çocuklar evlerinde ziyaret edilerek Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in talimatı ile hazırlanan hediye paketleri teslim edildi. 494 yetim ve öksüz çocuğun ziyaret edildiği programlarda ayrıca ihtiyaç sahibi aileler de tespit edilerek temel ihtiyaç destek kartı, gıda paketleri ve yakacak yardımı desteği verildi.

‘CENETTİN KAPILARINI AÇAN ANAHTAR…’
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bir yetimin tebessümü, cennetin kapılarını açan anahtardır. Yetime yürek veren, el veren, kol kanat geren olmak, yetime yetimliğini unutturabilmek hepimizin borcudur. Biz de bu şiarla hareket ederek yetim ve öksüz çocuklara kol kanat germek amacıyla anne ve babasını kaybetmiş çocuklarımızı ziyaret ederek bir nebze de olsun yüzlerini güldürmek istedik. Evlerinde ziyaret ettiğimiz çocuklarımız, görevlilerimizi gönüllerinde misafir etti. Kimsesizlerin kimi olmak, sessizlerin sesi olmak ve geleceğimiz olan yavrularımıza yatırım yapmak bizim en büyük hedefimiz. Yetimin duası, insanın ömrünün bereketini artırır. Biz de onların duasında yer almanın ve gülümsemelerinin verdiği huzuru yaşamış olduk. Sosyal belediyeciliğin öncüsü olan Cumhurbaşkanımızın belirlediği misyona riayet ederek kentimizde bulunan ihtiyaç sahibi kesimlere yönelik hizmetler yürütmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.