Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

YILDIZ OYUNCU İLE 3 YILLIK İMZA… TAKLACI SAMSUNSPOR’DA!

Trendyol Süper Lig’de ses getiren bir takım olmayı hedefleyen Samsunspor, orta saha oyuncusu Olivier Ntcham ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

YILDIZ OYUNCU İLE 3 YILLIK İMZA… TAKLACI   SAMSUNSPOR’DA!
REKLAM ALANI
8 Ağustos 2023 17:47

Samsunspor, bu transfer sezonundaki 10’uncu transferini adadan yaptı. Kırmızı-Beyazlılar, Championship ekiplerinden Oliver Ntcham ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Swansea City’nin orta saha oyuncusu Olivier Ntcham ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle” ifadeleri kullanıldı.

OLİVER

CELTİC VE MARSİLYA’DA DA OYNADI
Futbola Manchester City takımında başlayan 27 yaşındaki Kamerunlu merkez orta saha oyuncusu, daha sonra sırasıyla İtalya’nın Genoa, İskoçya’nın Celtic, Fransa’nın Marsilya ve İngiltere’nin Swansea City takımlarının formalarını giymişti. Kariyerindeki 283 maçta 40 kez fileleri sarsan Oliver Ntcham, Kamerun Milli Takım formasını da 6 kez giydi ve aktif olarak milli takım kadrosunda yer alıyor.

BAŞKAN YILDIRIM DUYURMUŞTU
Başkan Yüksel Yıldırım’ın, “Süper Lig’de 11 yıl aradan sonra kaldığımız yerden çok daha iyi bir şekilde başlamayı planlıyoruz. Artık bizim de bir taklacı şahinimiz olacak. ‘Uçtu, uçtu, Ntcham uçtu’ demeye çok az kaldı” diye duyurduğu transfer, taraftarlar arasında sevinç yarattı.

OLİVER

Oliver Ntcham, Karadeniz temsilcisinin Marius Mouandilmadji, Kingsley Schindler, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Nanu Gomes, Marc Bola, Lubomir Satka, Rick Van Dronglen ve Okan Kocuk’tan sonra kadroya kattığı 10’uncu isim oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.