Dolar 32,5759
Euro 34,8825
Altın 2.439,67
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Yılmaz Bafralı muhtarların misafiri oldu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kapıkaya Festivali’nin yapıldığı Yun Dağına çıkan yolu çile olmaktan çıkaracağız” dedi

Yılmaz Bafralı muhtarların misafiri oldu
REKLAM ALANI
11 Nisan 2018 18:22

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesinde bulunan mahallelerin muhtarlarının misafiri oldu, sorunları dinledi, çözüm arayışına girdi.

Gün boyunca Bafra ilçesinde yer alan mahalleleri ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kapıkaya Mahallesi’nde yaptığı incelemelerde bölgede yer alan festival alanının sorunlarının çözülmesi için gerekli talimatı verdi.

 

KAPIKAYA’DA FESTİVALLER DAHA GÜZEL OLACAK

Bafra ilçesinde birçok mahallede Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen işleri yerinde  inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kapıkaya Mahallesi Muhtarı Bahri Bozok’u ziyareti sırasında Yun Dağında yapılan festival alanına ulaşımın çile olmaktan çıkacağını belirterek ”Geçtiğimiz yıl Kapıkaya Mahallemizde bulunan Yun Dağında adrenalin tutkunu sporcuların da katılımıyla Kapıkaya Extreme OutdoorFest’in ilki yapılmıştı. Önümüzdeki Temmuz ayında ikincisinin yapılması planlanan festival için Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak kolları sıvadık. Yun Dağına ulaşımı kolaylaştırmak için bu zorlu yolun bakımını yapacağız. Ulaşımı çile olmaktan çıkaracağız. Konforlu ve rahat bir ulaşımı sağlamak adına ekiplerimiz buradaki eksiklikleri en kısa zamanda giderecek. Festival alanında yer alan sorunları da gidermek için çalışacağız. Gelen sporcuların, seyircilerin çadırlarının kurup rahatça kamp yapması için yeni alanlar oluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah bu eksiklikleri gidereceğiz ve önümüzdeki aylarda yapılacak olan festivalin daha güzel, daha verimli geçmesini sağlayacağız” açıklamalarında bulundu.

Başkan Yılmaz Bafra ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Düzköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Ekiz,  Kapıkaya Mahallesi Muhtarı Bahri Bozok, Sahilkent Mahallesi Muhtarı Durmuş Alan, Emenli Mahallesi Muhtarı Alaattin Uzan, Adaköy Mahallesi Muhtarı Osman Bek, İkiztepe Mahallesi Muhtarı Necati Murtezaoğlu, Altunay Mahallesi Muhtarı Sait Karagöl ve Koruluk Mahallesi Ramazan Derebey ile bir araya gelerek sohbet etti. Mahallelerinde bulunan sorunların Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla sona erdiğini ifade eden muhtarlar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.