Dolar 32,5492
Euro 34,9407
Altın 2.441,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Yılmaz, ‘Samsun benim hayatım oldu’

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “19 yıl boyunca Samsun’la yattık, Samsun’la kalktık Samsun eşittir hayatım oldu” dedi

Yılmaz, ‘Samsun benim hayatım oldu’
REKLAM ALANI
20 Haziran 2018 18:33

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmalarını Çarşamba ilçesinde sürdürdü.

Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde İmar Barışı konulu toplantıya katılan milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, toplantının ardından muhtarlarla birlikte yürüyerek tarihi Çarşamba Köprüsü’nden geçip muhtarlar derneğini ziyaret etti.

Burada muhtarların sorularını cevaplandıran talep ve önerilerini dinleyen Yılmaz, yaptığı konuşmada muhtarların bir kentin gözü kulağı olduğunu, vatandaşlarla siyasetçiler arasında önemli bir köprü kurduğunu söyledi.

19 yıllık belediye başkanlığı döneminde muhtarlarla çok iyi diyaloglar kurduklarını ifade eden Yılmaz, şimdi siyasettin başka bir kulvarı olan milletvekilliğinde el ele çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

SAMSUN EŞİTTİR HAYATIM OLDU

“Bir muhtar köyü ile yatar köyüyle kalkar. Bizde 19 yıl boyunca Samsun’la yattık, Samsun’la kalktık Samsun eşittir hayatım oldu” diyen Yılmaz, “Samsun artık benim bir parçam. Kim işiyle dertliyse dert ediniyorsa sıkıntı ediyorsa başarılı olur. Şehirle dertlendim şehirle yattım kalktım. İnşallah hizmetlerimi bir parçam olan Samsun’dan uzak kalmadan başka bir kulvarda devam ettireceğim. ” dedi.

25 HAZİRAN SABAHI GÜZEL BİR SABAH OLACAK

24 Haziran seçimlerinin öneminden de bahseden Yılmaz, “Benim insanım feraset sahibidir. Her şeyi görüyor, güçlü Türkiye için gerekeni yapacaktır.” şeklinde seslendi.

25 Haziran sabahı ‘Nerede kalmıştık’ diyen bir seçimin ortaya çıkmasını halkın gönülden istediğini vurgulayan Yılmaz, “Milletimiz büyük Türkiye için uğraşan geleceğe koşmak için çabalayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve AK Parti’den yana tercihini kullanacaktır. Seçmenlerimiz istikrarsızlıkla, tecrübesizlikle ülkeyi karşı karşıya bırakmayacaktır. Türkiye’de istikrarın, geleceğe emin adımlarla ilerlemenin,  gücünü halktan alan AK Parti ile paralel olduğunu tüm dünya  gördü. 25 Haziran sabahı güzel bir sabah olacak.” diye konuştu.

Ziraat odası ziyaretinin ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yapıldı. Programa, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve teşkilat üyeleri katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.