Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

YILPORT SAMSUNSPOR DİKKATLİ OL !

Oktay ZERRİN’in kaleminden

YILPORT SAMSUNSPOR DİKKATLİ OL !
REKLAM ALANI
19 Ağustos 2019 10:51

Şimdi birçok okurum; bu başlık da neyin nesi demiştir mutlaka yazıyı okumadan ama yazıyı okuyunca ; bu başlıktaki kerameti ve sırrı çözebileceklerini umuyorum !
Şimdi Samsunspor’ umuz bazı takımlarla hazırlık maçarı yapıp, lig öncesindeki durumu gözlemliyor ki; bu da çok normal ve olması gereken bir konu ancak niçin hep 3. Lig takımları ie maç yapılıyor ben ve bazı spor yazarı arkadaşlarımız bunu pek anlayamadık.
Hani 1. Lig ve Süper Lig takımlarını bir yere kadar anlayabiliyoruz da; niçin hiç 2. Lig takımlarından herhangi biri ile hazırlık maçı oynamıyoruz ? Herhalde deneyimli Hocamız sn. İrfan BUZ ile ekibinin mutlaka bir bildiği vardır, bizim bilemediğimiz ama meraktan sordum ben yine de hoşgörünüze sığınarak.
Gelelim 3. Lig takımlarıyla oynanan hazırlık maçlarına: Siz ne düşünüyorsunuz pek bilemem ama ben doğrusu hazırlık maçlarında alınan galibiyetlere, beraberliklere rağmen oyun tarzını pek beğenmedim.
Hadi galip geldiğimiz maçları bir yana bırakalım; şu son oynanan; 3. Lig takımlarından Ofspor maçını uzun süre 1-0 mağup götürüp durumu 1-1 ile kurtarmamıza da doğrusu pek sevinemedim!
Şimdi teknik heyet diyecek ki; bunlar adı üzerinde; hazırlık maçı kardeşim diyecekler de peki siz bu maçı beğendiniz mi ? Beğendiyseniz mesele yok ama ben ve benim gibi birçokları bu maçtaki skoru değil; oyunu pek beğenmedik.
Tamam anlıyoruz; bu elbette bir hazırlık maçı ama Ofspor’ un genç ve dinamik takımı neredeyse maçı alıp götürüyordu. Sakın Ofspor’ u küçümsediğimi; Samsunspor’ umuzu da kötülemeye çalıştığımı sanmayın lütfen ama bu oyun doğrusu bu isteksizlik biraz bizleri tedirgin etti.
Elbette ki Yılport Samsunspor yani gerçek Samsunspor takımı bu takım olamaz ve olmayacak da inşallah. Bizim hedeflerimiz, odaklandığımız nokta, en üst yer, zirve ve Şampiyonluktur. Başka bir sonuç da zaten bizi tatmin ve mutlu etmez, edemez, etmeyecektir de.
Şimdi; ligin başlamasına sayılı günler kalmışken; bu hazırlık maçlarındaki oyunumuzu en üst düzeye çıkartabilmenin; göze hoş gelen bir takım oyununu sahaya yansıtabilmemizin mutlaka çözüm ve çarelerini araştırıp, sonuca rahat ve doğru giden bir takım oluşturmak zorundayız.
Yoksa; efendim bu hazırlık maçıydı, futbolcuları deniyoruz yok şöyle yok böyle gibi mazeret üretmeye de hiç gerek yok. Zira; Samsunspor; mazeret üretme takımı değil, çözüm ve sonuç üretip sahada ayak basmadık yer bırakmayan, takım yani ekip oyununu en üst düzeyde kabul eden bir takımdır ve bizler bu takıma dün olduğu gibi; bugün de aynı şekilde inanıyor, güveniyor ve desteklyoruz, destekleyeceğiz de.
Yeter ki bu yıl; hedefimiz olan şampiyonluğa merhaba diyelim. Yeter ki Süper Lig özlemiyle yanıp tutuşan bu mazisi şan ve şeref dolu takımı lâyık olduğu yere taşıyalım.
Taraftarı, Basın’ı ve tüm şehri ile Yılport Samsunspor’ u şampiyonluğa taşıyalım. Artık üvey sevgilerden kendimizi arındıralım ve Samsunspor sevgisini yüreklerimizde barındıralım.
Saygılarımla.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.