Dolar 32,5653
Euro 34,8998
Altın 2.439,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

‘YOKTAN VAR ETMEYİZ!..’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, her zaman esnafın yanında olduklarını ifade ederek, “Bizim kapımız her zaman açık. İletişim içerisinde olalım. Eksiklerimizi beraber çözeceğiz” dedi

‘YOKTAN VAR ETMEYİZ!..’
REKLAM ALANI
23 Mayıs 2021 17:01

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği temsilcileri ile bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın da yer aldığı toplantıya Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın da katıldı.

MAKUL OLAN HER ŞEY
Esnafların talep ve önerilerinin dinlendiği toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediye olarak her zaman esnafın yanında olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Belediye olarak biz elimizden geleni yapma gayreti içinde olduk. Esnaflarımızın, odalarımızın bu konuda çalışmaları var. Biz de çalışıyoruz. Makul olan her şeyi yerine getirdik, getirmeye çalışıyoruz. Bizim amacımız sizlere hizmet. Bunun için buradayız. İletişimimiz her zaman açık. Hükümetimiz de bu konuda gayret içerisinde. Bu kadar ağırlıklı esnafının, vatandaşların yanında olan çok ülke dünyada yok. Kapımız sizlere her zaman açık. Yapabilecek olduğumuz ne varsa belediye olarak yapmaya gayret ediyoruz. 1-2 ayda inşallah normal hayata döneceğiz. Türkiye kalıcı normalleşmeye en erken geçecek ülkelerden olacaktır. Dileriz bu sıkıntılardan kurtulup normal hayata geçeriz.”

‘YOKTAN VAR ETMEYECEĞİZ’
Toplantının çok verimli geçtiğini ifade eden Başkan Demir, “Katılan, talep ve önerilerde bulunan herkese teşekkür ederim. İnsanlar bir araya gelip paylaşınca eksiğini fazlasını görür. Samsun bu konuda Türkiye’ye örnek olan illerden biri. Bizim kapımız her zaman açık. İletişim içerisinde olalım. Eksiklerimizi beraber çözeceğiz. Yoktan var etmeyeceğiz. Haklı, hakkaniyetli ve doğru olanı yapmaktan başka çaremiz yok” dedi.

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da hükümetin esnafa yönelik yardımlarına değinerek, her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini dile getirdi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.