Dolar 32,5574
Euro 35,0123
Altın 2.435,30
BİST 9.775,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

YÜKSEL YILDIRIM UCUZ KURTULDU!

Portekiz’de kulüp almak isteyen Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, başına son derece karışık bir iş almaktan son anda kurtuldu

YÜKSEL YILDIRIM  UCUZ KURTULDU!
REKLAM ALANI
25 Eylül 2022 17:22

Portekiz’de kulüp almak isteyen Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’a Santa Clara kulübü önerildi. Ancak kulübün eski Türk başkanı İsmail Uzun’un elinde yüzde 7 hisse varken kulübü Samsunspor’a satmak istemesi Portekiz’de büyük yankı uyandırdı.

PORTEKİZ BASINI ORTAYA ÇIKARDI
Fanatik Gazetesi’nden Ömer Necati Albayrak’ın haberine göre, Santa Clara’nın Türk Başkanı İsmail Uzun, yüzde 7 hissesine sahip olduğu kulübün yüzde 53’lük hissesini Yüksel Yıldırım’a satmak istedi. O dönem Portekiz’de kulüp almak istediğine dair açıklamalar yapan Yıldırım’ın aylar önce gelen bu öneriyi yaptığı araştırmadan sonra reddettiği öğrenildi. Sonrasında Portekiz Basını’nda yer alan haberlerde çıkan ayrıntılar ise şok etti.

YÜKSEL YILDIRIM VE ALİ KOÇ’A SUNDU
İsmail Uzun, yüzde 7’lik hisseye sahipken kulübün yüzde 46’lık hissesini elinde bulunduran Glen Lau isimli iş insanıyla hisseleri almak üzere bir anlaşma yaptı. Hisseler için ödemeyi yapmak üzere bir vade belirlendi. Bu vade içerisinde ise Uzun, henüz ödemesini yapmadığı hisseleri Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın yanı sıra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a dahi sundu.

ZİMMETİNE PARA GEÇİRMİŞ
Alıcı bulunamayınca ödemeyi yapamayan Uzun’un bu kez hisselerin taksidini ödemek adına kulüp kasasından kendi zimmetine para geçirdiği için hesaplarının bloke edildiği ve anlaşmanın bozulduğu öğrenildi.

SAVCILAR HAREKETE GEÇTİ
YÜKSEL YILDIRIM VAZGEÇTİ
Portekiz’de dosyada yaşananlar ile ilgili savcılığın araştırmalarına devam ettiği de gelen haberler arasında. Bu durumun ardından Uzun geçen süreçte ise kendisine ait olan yüzde 7’lik hisseyi mecburen satması gerekti. Yüksel Yıldırım da bu süreçten vazgeçti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.