Dolar 32,5552
Euro 34,8713
Altın 2.429,54
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

ZAFER MUSTAFA SAATÇI’NIN!

Hafta sonu gerçekleştirien Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mustafa Saatcı, yeniden başkanlığa seçidi

ZAFER MUSTAFA SAATÇI’NIN!
REKLAM ALANI
10 Ağustos 2021 15:20

Sonucu merakla beklenen Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi’ninin genel kurulu tamamlandı ve mevcut başkan Mustafa Saatçı’nın listesi üyelerden güvenoyu aldı.

5 BİN 982 OY ALDI
Amasya 12 Haziran Stadı’nda gerçekleştirilen Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifi Genel Kurulu’nda toplam 15 bin 77 geçerli oy kullanıldı. Kırmız renkli pusula ile yarışan Mustafa Saatcı ve ekibi, bu oyların 5 bin 982’sini alarak genel kurulda güven tazeledi. Bu kongrede başkanlık için bir hayla iddialı olan Mahmut Demir ise oyların 4 bin 550’sini alabildi.

HAVZALI ÜYELERE TEŞEKKÜR
Genel kurul sonrası Mustaf Saatcı yönetiminde yer alan Havzalı iş insanı Veli Kurt, yaptığı kısa konuşmada,
“Çok kıymetli pancar ekicisi çiftçilerimiz ve kooperatif üyelerimizin katılımları ile S.S. Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi genel kurulunu gerçekleştirdik. Genel kurula değerli katılım ve katkılarından ötürü tüm Havzalı bölgemiz kooperatif üyesi üretici dostlarımıza sayın Başkanımız Mustafa Saatcı, yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

‘SON SÖZÜ DAİMA ÇİFTÇİMİZ SÖYLER’
Aynı zamanda Amasya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı da olan Mustafa Saatçi ise yaptığı kısa açıklamada, “Çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere destek ve katkılarından ötürü bir kez daha tüm üyelerimize, muhtarlarımıza ve gönül dostlarımıza teşekkür ederim. Her zaman söylediğimiz gibi son sözü bizde daima çiftçimiz söyler. Bugün de böyle olmuştur. Bundan sonra gerek kooperatifimiz gerekse bölgemizin gururu fabrikamızın çok daha iyi noktalara gelerek bölge çiftçimize katkı sağlaması için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.