Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

YÜREK ISITIN YARDIMLAR!

Hayata Anlam Katanlar Derneği, Samsun’un Bafra İlçesi’ne bağlı Bafra Özel Eğitim Meslek Okulu’nda okuyan 50 öğrenciye mont ve bot yardımında bulundu

YÜREK ISITIN YARDIMLAR!
REKLAM ALANI
17 Mart 2022 17:58

Samsun‘da faaliyet gösteren Hayata Anlam Katanlar Derneği üyeleri devam eden soğuk havalara rağmen insanların yüreğine dokunarak, hayatlarına anlam katmaya devam ediyor. Şehir içi, şehir dışı ve uluslararası yaptıkları birçok sosyal sorumluluk projesiyle adlarından söz ettiren dernek üyeleri, devam eden soğuk havalarla birlikte Bafra Özel Eğitim Meslek Okulu’nda eğitim gören 50 öğrencinin mont, bot ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

GÖNÜLLÜLER YOLUYLA YARDIM
Sosyal sorumluluk projeleri ile birçok ilke imza atarak binlerce kişiye ulaşıldığını ifade eden Hayata Anlam Katanlar Derneği Başkanı Murat Değirmenci, “Dernek olarak daha önce yaptığımız birçok projede, ihtiyaç sahibi binlerce kişiye ve öğrenciye yardımda bulunduk. Derneğimiz gerek üyelerimiz gerekse de gönüllülerimizle ihtiyaç sahibi ailelerin soba, yakacak, gıda, öğrencilerimizin bot, mont ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için elinden geleni yapıyor. Malum soğuk havanın etkileri devam ederken, üyelerimizle birlikte Bafra Özel Eğitim Meslek Okulu’nda okuyan 50 öğrencimizin ihtiyaçlarını giderdik. Onların yüzündeki tebessüm bizim için en büyük mutluluk. Hayatlarına bir nebze anlam katabildiysek ne mutlu bize” dedi.

Yapılan anlamlı katkılar için öğrencileri adında teşekkür eden Bafra Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ramazan Öztoprak, öğrenciler tarafından yapılan tabloyu Dernek Başkanı Murat Değirmenci ve yönetim kurulu üyelerine hediye etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.