Dolar 32,6006
Euro 34,7750
Altın 2.414,63
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

YUSUF ZİYA ÇAKIR’A GÜVENOYU

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu’nda Yusuf Ziya Çakır, bir kez daha ‘başkan’ seçildi. Çakır, “Asıl görevimiz bundan sonra başlıyor, yapacak çok işimiz var” dedi

YUSUF ZİYA ÇAKIR’A GÜVENOYU
REKLAM ALANI
27 Haziran 2021 15:36

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nde hafta sonu olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimler sonucunda ise mevcut başkan ve Yusuf Ziya Çakır ve yönetim kurulu, üyelerden bir kez daha ‘güvenoyu’ aldı.

RAPORLARA ONAY VE TEMENNİLER
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Davut Altan Salonu’nda gerçekleştirilen ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başmayan 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu’nda faaliyet ve gelir gider durumu raporları okunup ibra edildi. Denetim kurulu raporu kabul edilmesi ve gelir, gider, bütçe ve faaliyet raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından daha sonra gazeteciler, söz alarak dilek ve temennilerini dile getirdi.

BAŞKAN ÇAKIR’DAN ‘TEŞEKKÜR’ KONUŞMASI
Divan Başkanlığı’nı Osman Kara ve üyeliklerini Nusret Sağlam ile Oktay Çakır’ın yaptıkları genel kurulda
tek liste ile gidilen seçimlerde Yusuf Ziya Çakır, yeniden başkan seçidi. Pandemi koşullarına rağmen yoğun ilginin gösterildiği genel Kurul ile ilgili bir konuşma yapan Başkan Yusuf Ziya Çakır, “Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyetimiz’in genel kurulu gerçekleşti. Genel kurula katılan ve bize tekrar görevi layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR…’
Cemiyet yönetimi olarak önlerinde yapılacak çok iş bulunduğunu söyleyen Çakır, “Göreve geldiğimiz ilk 1 yıl önemli çalışmalara imza attık. Örneğin, cemiyetimizi bir hizmet binasına kavuşturduk. Ancak daha sonra tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle bizler de bir çok çalışma planımızı ertelemek durumunda kaldık. Bundan sonraki yeni dönemde çok daha fazla çalışarak şehrimizde mesleğimizin sorunlarına eğilmek, meslektaşlarımız için sorun çözücü ve güven verici bir cemiyet olmak için mücadele edeceğiz. Asıl görevimiz bundan sonra başlıyor çünkü yapacak çok işimiz var” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU
Alınan karar ile sayısı 14’e yükseltilen yönetim kurulu ise şu isimlerde oluştu:

Okan Aralan, Murat Sandıkçı, Muammer Dilber, Mehmet Gençali, Merve İlhan, Yaşar Aslan, Gülsüm Atik, İlyas Gün, Selçuk Kaya, Fatih Akça, Hilal Gamze Çakır, Harun Üstün, Ahmet Çağdaş Çatoğlu ve Sedat Öksüzoğlu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.