Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Zabıtalar koordinasyon toplantısında bir araya geldi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Zabıta müdürlüğü personelleri belediyenin dışa yansıyan yüzüdür. Bu doğrultuda zabıta, sadece ceza yazan bir birim olarak değil, insana sevgiyle yaklaşan, ahlakıyla, dengeli ve kararlı davranışıyla, kanunlar ve mevzuat çerçevesinde görevlerini yerine getirmeleri gerektiğini söyledi

Zabıtalar koordinasyon toplantısında bir araya geldi
REKLAM ALANI
19 Ağustos 2020 11:54

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Zabıta müdürlüğü personelleri belediyenin dışa yansıyan yüzüdür. Bu doğrultuda zabıta, sadece ceza yazan bir birim olarak değil, insana sevgiyle yaklaşan, ahlakıyla, dengeli ve kararlı davranışıyla, kanunlar ve mevzuat çerçevesinde görevlerini yerine getirmeleri gerektiğini söyledi.

“KOORDİNASYON TOPLANTILARI ÇÖZÜM ODAKLI EN ETKİLİ YÖNTEMDİR”

İlkadım Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda, zabıta müdürlüğü personeli ile koordinasyon ve değerlendirme toplantısı yapan İlkadım Belediyesi  Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar” Koordinasyon toplantısının her ay yapılması, sorunların çözümü konusunda daha hızlı ve pratik adımların atılmasında en etkili yöntemlerden biri olduğunu söyledi. Pandemi önlemleri altında gerçekleşen toplantıda Zabıta Müdürlüğü’nün yapacağı çalışmalar planlanarak, yaşadığımız şehrin gözbebeği konumunda olan ilkadım ilçemizde karşılaşılan problemleri görüş alışverişinde bulunarak çözüme kavuşturacağız “dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ HALKIN HUZURU VE KAMU DÜZENİ”

Kaldırım işgali, seyyar satıcı, görüntü kirliliği, hijyen, denetim, dilenci sorunu gibi bir çok sorunun ele alındığı toplantıda konuşan Zabıta Müdür Vekili Şerif Bahar; ”İlçe halkının rahatı ve huzuru için, huzurlu bir biçimde yaşamlarını devam ettirebilmesi için en iyi şekilde görev yapması gereken birimlerden bir tanesiyiz. Kamu düzenini sağlamak için zabıta çalışır. Halk sağlığı için zabıta gayret eder. Vatandaşlarımızın huzuru için zabıta devriye girer. Kenti yaşanılabilir hale gelmesinde zabıtanın büyük emeği ve gayreti vardır. Önceliğimiz hiç kimsenin mağdur olmamasıdır” dedi.

Personelin kurum içi görev ve sorumluluklarının da masaya yatırıldığı toplantıda “iş disiplini” ve “sorumluluk bilincine yönelik vatandaşlardan gelen istek ve öneriler değerlendirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.