Dolar 32,3430
Euro 34,7535
Altın 2.405,86
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

KANSER HASTALARINA MERHEM

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı(LÖSEV), geleneksel olarak her yıl Ramazan Bayramı öncesinde Lösemi ve kanser mücadelesi veren çocuklara ‘Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi’ ile destek oluyor

KANSER HASTALARINA MERHEM
REKLAM ALANI
3 Nisan 2024 16:20

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı ‘Önce Çocuklar İyileşsin’ çağrısıyla ramazan ayı boyunca erzak kolilerini hastalarına ulaştırırken fitre, fidye ve zekât bağışlarıyla lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların tedavi masraflarını ve sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor.

SAMSUN DAHİL 26 İLDE DESTEK
Aylık düzenli nakdi desteklere ek olarak, bayram öncesi yüzlerce aileye 50.000 ile 30.000 TL arasındaki “Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi” çekleri iletildi. Türkiye genelinde başlatılan karşılıksız özel ihtiyaç kredisi desteği Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Bartın, Batman, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hakkâri, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Konya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Van, Zonguldak illerinde lösemi ve kanser ile mücadele eden ailelere ulaştırıldı. Ramazan boyunca LÖSEV’e kayıtlı binlerce aileye de “Sağlık-Eğitim Bursu” ve “Aile Destek Bursu” ihtiyaçları doğrultusunda iletilecek.

‘LÖSEV BİZİ İYİLEŞTİRDİ’
LÖSEV tarafından 30.000 TL yardım yapılan 9 yaşındaki Zümra Dilek Aksu’nun annesi Sevgi Aksu yaşadıkları süreci şöyle anlattı:

“2022 yılının Ağustos ayında Zümra’ya lenfama tanısı koyuldu. Aile olarak açıkçası kendimizi bir şok halinin içinde bulduk. Daha önce yaşadığımız ve ihtimalini verdiğimiz bir durum değildi. Tedaviye başladığımız zamanın 1. Ayında LÖSEV ile tanıştık. Bizlere bu yolda hem arkadaş, hem de maddi/manevi destekçimiz oldu. Bilmediğimiz bu yolu LÖSEV sayesinde öğrendik. Umudu tercih ettik, şükürler olsun ki şu anda da iyileşme yolundayız. Zümra yaşadığı tüm sorunlara rağmen enerjisinden, şen kahkahasından hiç vazgeçmedi. Girdiği her ortamda kendisini belli eder. Zümra’nın en büyük hayali büyüdüğünde doktor olmak. Enerjisini kendisi gibi bu mücadelenin içinde olan minik kahramanlar için kullanmak istiyor. Bir insana dokunmak bu dünyadaki en değerli şey. LÖSEV de bunu yapıyor. Binlerce hasta gibi bizlere de dokundu ve iyileştirdi.”

HASTANE ODASINDA BAYRAM ZİYARETLERİ
LÖSEV’in kayıtlı hastalarına destekleri bunlarla sınırlı kalmıyor. LÖSEV, LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’nde tedavisi devam eden Lösemi ve Kanser hastası Çocuklar ve refakatçi annelerine bayramlıklar iletiyor, buruk bir bayram sevinci yaşamamaları için hastanelerde hem ziyaret edip bayramlaşıyor hem de hediye ve sürprizleriyle zorlu tedavi sürecinde moral veriyor. Hastalarının evlerinde beyaz eşya ve mobilya ihtiyaçları belirlenerek, söz konusu eksiklikler gideriliyor.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.