Dolar 32,3241
Euro 34,8370
Altın 2.389,49
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Zihni Şahin’den kooperatife ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaretinde, “Esnafımıza daima destek olduk, onlarla bütünleştik” dedi

Zihni Şahin’den kooperatife ziyaret
REKLAM ALANI
24 Aralık 2018 16:52

‘ESNAFIMIZLA BÜTÜNLEŞTİK…’

Başkan Zihni Şahin, Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Metin Genççakır ve kurum çalışanları tarafından karşılanan Zihni Şahin, “Esnafımıza daima destek olduk, onlarla bütünleştik” dedi.

ESNAF, EKONOMİNİN LOKOMOTİF GÜCÜ
Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Samsunlu iş adamı Kaya Aşçı’nın da yer aldığı ziyarette Başkan Zihni Şahin, Kooperatif Başkanı Metin Genççakır’dan ilçede esnafın durumu ve kooperatif faaliyetleriyle ilgi bilgi aldı. Başkan Şahin, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada ise, “Ben daima Samsun’un ekonomik kalkınmasında esnafının önemli rolüne inandım. Yerelde Bafra’nın genel Samsun’un kalkınmasında esnafımızın lokomotif güç olduğunu biliyorum. Bu nedenle esnafımıza destek olmayı en önemli görevlerimden biri olarak kabul ettim” dedi.

ESNAFIN DERDİNİ ESNAF BİLİR
Her platformda esnafın sorunlarının çözümü için mücadele ettiğini belirten Zihni Şahin, “Tüm zabamız, il genelinde, esnaf kardeşlerimizin, ‘Allah’a şükür, sıkıntımız, derdimiz yok’ demesi içindir. Esnafın derdini en iyi esnaf bilir. Bu nedenle de sık sık onlarla birlikte olmaya özen gösterdim” diye konuştu.

GENÇ ÇAKIR: BİZİ HİÇ UNUTMADI
Kooperatif Başkanı Metin Genççakır da, “Sayın Başkanımız, gerek Bafra’da, gerekse Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptığı başkanlık makamında esnafı hiçbir zaman unutmadı, ihmal etmedi. Bizler bunun şahidiyiz. Kendisine tüm esnaf arkadaşlarım adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.