Dolar 32,5663
Euro 34,8912
Altın 2.435,62
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

ZORLU EĞİTİM KURUMLARI’NDA ‘BURSLULUK’ SEVİNCİ!

Samsun’un özel eğitim merkezlerinden Zorlu Eğitim Kurumları, düzenlenen ‘Bursluluk Sınavı’ ile yine adından söz ettirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Zorlu, bir teşekkür mesajı yayımladı

ZORLU EĞİTİM KURUMLARI’NDA  ‘BURSLULUK’ SEVİNCİ!
REKLAM ALANI
10 Mart 2023 19:35

Samsun‘da faaliyete geçtiği günden bu yana kısa sürede şehrin en önemli eğitim merkezlerinden biri haline gelen Zorlu Eğitim Kurumları’nın son gerçekleştirdiği Bursluluk Sınavı, yoğun ilgi gördü. Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, bir mesaj yayımlayarak katılımcılara ve ilgi gösterenlere teşekkür etti.

ATATÜRKÇÜ, AKILCI, ÇAĞDAŞ…
Zorlu Eğitim Kurumları’nın başarı çıtasını daima yüksekte tutmak için büyük gayret içerisinde olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Zorlu Eğitim Kurumları olarak öğrencileri akademik bilgi ve beceriye sahip,özgüveni gelişmiş,sosyal yaşam becerileri güçlü,yabancı dili iyi ve teknolojiyi kullanabilen, Atatürk ilkelerine bağlı, akılcı, çağdaş, ülkesine, ailesine ve insanlığa yararlı bireyler yetiştirmek önceliğimizdir.

SAMSUNLU OLMANIN GURURU
Zorlu Okulları akademik ve sosyal gelişimi bir bütünlük içinde değerlendiren, Samsunlu olmaktan gurur duyan bir yapıya sahiptir.

VELİLERİMİZE MÜTEŞEKKİRİZ
Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz bursluluk sınavı sonrası yoğun kayıt süreci ve katılımlarınız için Siz sevgili dost ve velilerimize müteşekkiriz. Zorlu Eğitim Kurumları olarak bütün ekip arkadaşlarımla çocuklarımızı yaşamın içinde sevgi dolu, özgüveni yüksek, akademik bilgi ve becerisi güçlü bireyler olarak yetiştirmek temel sorumluluğumuzdur.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.