Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
BİST 9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

ZORLU KOLEJİ İÇİN FİNAL GİBİ!

Samsun’u Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde temsil eden Zorlu Koleji, cumartesi günü Van Büyükşehir’i yenerse play-off’lara kalacak

ZORLU KOLEJİ İÇİN FİNAL GİBİ!
REKLAM ALANI
25 Ocak 2023 13:40 | Son Güncellenme: 25 Ocak 2023 13:49

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde grubunda fırtına gibi eserek Samsun’u başarıyla temsil eden Zorlu Koleji Spor Kulübü, play-off yolunda son viraja giriyor. Kırmızı-Beyazlılar cumartesi günü Van Büyükşehir Belediyesi’ni yenerek play-off’lara kalmayı hesaplıyor.

ZORLU KOLEJİ İÇİN FİNAL GİBİ!

PLAY-OFF’LAR ÖNCESİ SON VL
Son olarak deplasmanda Mardin Gençlerbirliği’ni 95-30’luk bir skorla adeta ezerek yenen Zorlu Basketbol Kulübü, cumartesi günü Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü Samsun’da ağırlayacak. Takımının son durumuyla ilgili bir açıklamada bulunan Genel Menajer Cantuğ Keskindemir, “Aldığımız skorlar, ortaya koyduğumuz oyun ile zaten bu grubun üstünde bir takım olduğumuz ispatlamıştık. Şimdi play-off’lar için son viraja giriyoruz. Bu virajı da kazasız belasız geçeceğimize olan inancımız tam” dedi.

ZORLU KOLEJİ İÇİN FİNAL GİBİ!

HEDEF, KADINLAR BASKETBOL LİGİ
Van Büyükşehir’i geçmeleri halinde 10 takım arasına gireceklerini hatırlatan Cantun Keskindemir, “Zorlu Koleji Spor Kulübü olarak nihai hedefimiz, bir an önce Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne(TKBL) yükselmektir” diye konuştu.

CUMARTESİ GÜNÜ TEKKEKÖY’DE
Zorlu Koleji Spor Kulübü ile Van Büyükşehir Belediye arasındaki müsabaka cumartesi günü saat 14.00’te Tekkeköy İlçesi’ndeki Bahattin Ekici Spor Salonu’nda oynanacak.

ZORLU KOLEJİ İÇİN FİNAL GİBİ!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.