Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

“15 TEMMUZ CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE MİLLETÇE YENİDEN DOĞUŞTUR”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

“15 TEMMUZ CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE MİLLETÇE YENİDEN DOĞUŞTUR”
REKLAM ALANI
13 Temmuz 2018 19:19

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi: “15 Temmuz 2016 Tarihinde FÖTÖ tarafından Devletimize, milletimize, demokrasimize, seçilmiş Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize karşı yapılan alçakça, haince ve kahpece bir saldırıya maruz kaldık. Bu ihanet ile devletimiz işgal edilmek,  iç savaşmak çıkartılmak ve milletimiz bölünmek istenmiştir. Asil ve aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 15 Temmuzda bir destan yazmıştır. 15 Temmuz ihanetinden bu yana milletimizin gösterdiği dik duruş demokrasi tarihinde altın harflerle yer alacaktır.  Milletimizin vermiş olduğu tepki ve yapmış olduğu bu büyük mücadele tüm dünyayı şaşkına çevirmiştir.  Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Milletimizin şahadeti göze alan kahramanlığı, büyük kudreti, muhteşem cesareti ve inanılmaz fedakârlığı ülkemizi büyük bir faciadan kurtarmış ve demokrasimizi ipten almıştır.” Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile Milletçe tek yürek ve tek beden meydanlara aktık. Birlik ve beraberliğimize, istiklal ve istikbalimize karşı girişilen hain saldırıya hep birlikte dur dedik. İmanımızdan ve vatan aşkımızdan aldığımız o muazzam ruhla hain emelleri boşa çıkardık. Milletimizin gücü Tankların gücünü yenmiştir. Milletimizin iradesi hainleri yerle bir etmiştir. İhanet ezilip geçilmiştir. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşliği kıyamete kadar sürecektir. Kahraman Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve milli birlik gününü kutluyorum. 15 Temmuzda ülkemiz, bayrağımız, vatanımız ve demokrasi için tankların önüne yatan bombalara ve kurşunlara hedef olan, tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum.  Rabbim hepsinden razı olsun.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.