Dolar 32,5150
Euro 34,9633
Altın 2.430,04
BİST 9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

1930 Bafraspor Kapıkaya Festivalinde Stant Açtı

1930 Bafraspor Kulübe destek amaçlı olarak Kapıkaya Festivalinde stant açtı

1930 Bafraspor Kapıkaya Festivalinde Stant Açtı
REKLAM ALANI
28 Temmuz 2018 17:57 | Son Güncellenme: 28 Temmuz 2018 18:01
Samsun Bölgesi Süper Amatör Ekiplerinden 1930 Bafraspor Kulübe destek amaçlı olarak Kapıkaya Festivalinde stant açarak yerini aldı.
Kapıkaya Spor Festivalinde 1930 Bafraspor Kulübüne destek amaçlı açılan stantta gelen 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız,Kulüp Başkan Yardımcısı Selami Arslan,Kulüp Genel Kaptanı Mehmet Kurt,Kulüp Genel Sekreteri Bülent Aşcı ve Kulüp Alt Yapı Sorumlusu Murat Çelik ziyaret etti.
Ayrıca 1930 Bafraspor’un Standını 1930 Bafraspor Kulübünün eski Efsane Başkanlarından Dursun Ali Bilgen, İstanbul Bayram Paşa Bafralılar Dernek 2.başkanı Mehmet Aşcı, A.Ş Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aşcı, BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve İstanbul Bafraspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet  Mavi’de ziyaret ederek her zaman 1930 Bafrasporumuzun maddi destek ve manevi  olarak yanındayız dediler.
Burada kısa bir konuşma yapan 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız şu ifadeleri kullandı. “1930 Bafraspor olarak bu sene hem transfer çalışmalarımız,hem kulübümüze destek amaçlı Bafralı değerli İş Adamlarını Ziyaretlerimiz ve bu burada Kapıkaya Spor Festivali için Kulübümüz adına açtığımız destek amaçlı Stantta açtık. Kulübümüz için 1930 Bafraspor’un Yönetimini oluşturan değerli arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde çalışıyoruz.Kulübümüze her geçen gün destekler sürüyor,inşallah bizler mahcup olmamak için elimizden gelini yapmaya çalışıyoruz.Bu yıl 1930 Bafraspor için zor karşılaşmaların beklediği bir yıl olacak,onun farkındayız ama inşallah ligin sonunda ipi göğüsleyen taraf biz oluruz. Başkan Yıldız son olarak Kapıkaya Spor Festivalinde bulunan Stantta 1930 Bafraspor’un Ürünlerini bulunduğu yere tüm misafirlerimizin uğrayıp takım için ve destek için alış veriş yapmalarını temenni ediyoruz” dedi.
Haber: 55 Yenigün gazetesi/Onurcan Sadıkoğlu
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.