Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

24 Haziran’da Türkiye’nin kaderi oylanılacak

27. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş Bafra ilçe Teşkilatıyla iftar yemeğinde bir araya geldi

24 Haziran’da Türkiye’nin kaderi oylanılacak
REKLAM ALANI
18 Mayıs 2018 17:12

Bafra Milliyetci Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu, Kadın kolları ve Mahalle Başkanlarıyla  Bafra`da bulunan bir restoranda bir araya gelen 27. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili  Adayı Abdurrahman Çamaş, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna,  Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Üyeleri ve Mahalle Başkanlarıyla bir araya gelerek sohbet ettiler. Her masaya ayrı ayır giderek katılanlarla seçim programını değerlendirdi. İftar Yemeğinde konuşan Çamaş, “Davetimize icap ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

24 Haziran’da Türkiye’nin kaderi oylanılacak ….

24 haziran seçimleri bügüne süre gelen seçimlerden çok daha önemli bir seçim olduğu kanaatindeyim.Çünkü Türkiye’de bir hizmet değişikliği düzene koyulmak üzere bununla ilgili çalışmalar hala devam etmekte.

İşte Muhalif Partiler sistemi yeniden değiştirme peşinde o yüzden bu seçim gerçekten Türkiye Cumhuriyeti tarihi için çok önemli bir seçim.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti son yıllarda dış güçlerin gerçekten çok şiddetli saldırılarına uğramaktadır.

İşte son geçmiş yıllarda PKK Törörüyle denediler olmadı , tekrar IŞID denen örgüt türettiler onunla üzerimize saldırdılar , şehirlerimize bombalar patlatıp insanlarımızı şehit ettiler.

Yine olmadı ; bu sefer olmayınca FETÖ denen örgütü çıkardılar onunla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütünlüğüne , birliğine saldırdılar.

İşte O gece hepimizin hatırındadır gerçekten Türkiye Cumhuriyetine tarihinde görülmemiş bir katliam yapıldı. Kendi insanına silah sıkan askerler gördük o gece.

Ama O geceyi iyi analiz edersek Türkiye Cumhuriyeti Devletinde bir tane siyasi partinin ışığı yanıyordu arkadaşlar o da Milliyetçi Hareket Partisi idi.

Bir tane siyasi partinin lideri demeç veriyordu saat 21.45 ‘te hatırlarsanız ;

” Hükümetimin ve Devletimin yanındayım ”

Bu hükümetimin ve devletimin yanındayım açıklaması Türkiye’nin kaderini değiştirmiş terihini değiştirmiştir.

Arkadaşlar o gece yaşanan çok şeyler var ama ben bildiğim bir tanesini anlatacağım ; Sayın Genel Başkanımıza diyorlar ki : ” Efendim ışıkları söndürelim , sığınağa inelim ”

Genel Başkanımızın verdiği cevap aynen şöyle: ” Arkadaşlar bütün ışıkları yakın , sığınağa girmek yok , bu ışıklar sönerse Türkiye söner ” verdiği cevap bu.

Şimdi bizlerde bu geçmiş olayları düşünerek bu seçimlerde tabii Milliyetçi Hareket Partisi ”Cumhur İttifakı” adında bir ittifak kurdu Ak Parti ile ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile .

Cumhuriyet ittifakı milletin hakkı dedi Genel Başkanımız .Bizde bu miğferde seçimlere daha çok partimize ne kadar çok oy alabilirsek alacağız.Arkadaşlar çünkü parti de aldığımız oy oranında millet vekili çıkaracaklar sadece partilerin baraj sorunları yok , o ortadan kaldırılmış olacak.

Milliyetçi Hareket Partisi arkadaşlar Türkiye’nin teminatıdır.Bu güne kadar şöyle bir gözlemleme yaparsak Milliyetçi Hareket Partisi zayıf düştüğü anda Türkiye zayıf düşer.

Milliyetçi Hareket Partisi güçlü olmalı ki Türkiye güçlü olmalı ,Türkiye ayakta kalmalı  o yüzden biz bu seçimde hepberaber çok çalışarak ama çok çalışarak bütün kırgınlıklarımızı küskünlüklerimizi bir tarafa bırakarak bu işin altından kalkacağımıza ben inanıyorum .Burda arkadaşlar benim seçilmem ya da bir başka arkadaşın seçilmesi mevzu falan değil burada Milliyetçi Hareket Partisinin güçlü olması sözkonusu.

Ben sizin hepinizden bu seçimlerde inanıyorum ki bu çalışmayı yapacaksınız , hep beraber yapacağız.

Belli programlar çerçevesinde hepberaber çalışacağız.Seçim komisyonumuz zaman zaman mahalle temsizcilerimizle toplantı yapacak bu programları sizlere verecekler.

İnşallah 24 haziran seçimleri önce Ülkemize sonra Milletimize sonra da Partimize hayırlı olması temenlisi ile katılımlarınızdan dolayı tekrar hepinize teşekkür ediyorum.

Hayırlı ramazanlar diliyorum”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.