Dolar 32,5217
Euro 34,9267
Altın 2.455,59
BİST 9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Canik’e ‘Sıfır Atık’ ödülü Bu gurur İBRAHİM SANDIKÇI’nın

Samsun’un Canik Belediyesi, ‘Belediyeler İçin Sıfır Atık Fikir Projesi’nde ödüle layık görüldü. Emine Erdoğan’ın da katıldığı törenle ödül Başkan İbrahim Sandıkçı’ya verildi

Canik’e ‘Sıfır Atık’ ödülü  Bu gurur  İBRAHİM SANDIKÇI’nın
REKLAM ALANI
27 Ekim 2020 16:37

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ATO Congresium merkezinde düzenlenen “Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni”ne katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen törende Canik Belediyesi, ‘Belediyeler için Sıfır Atık Fikir Projesi Yarışması’nda ödüle layık görüldü.

EMİNE ERDOĞAN’IN HİMAYESİNDE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve çok sayıda davetlinin katıldığı özel programda ödülünü Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’in elinden alan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Böylesi anlamlı bir programda ödüle layık görülmemiz bizi ziyadesiyle mutlu etti. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın muhterem eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde yürütülen “Sıfır Atık” çalışmaları kapsamında projelendirdiğimiz ‘Sıfır Atık Köyü’ projemizle sadece atıklarımızı yönetmeyi değil, sürdürülebilir kalkınma ilkelerine uygun üretim yapılmasını da amaçlıyoruz.

ÇEVRE ÇALIŞMALARIMIZ ARTACAK
‘Çevreyi korumak bir seçenek değil zaruriyettir’ anlayışı ile sıfır atık ve çevre duyarlılığı konusunda adımlar attıklarını da söyleyen İbrahim Sadıkçı, “Özellikle çocuklarımızın çevre bilincine sahip olması için gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yaygınlaştıracağız. Bizleri ödüle layık gören Emine Erdoğan hanımefendiye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.