Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Canik’te SON VAKA!

Canik Belediyesi, ‘Son Vaka’ başlığı altında virüsle mücadele için yeni bir dönem başlatarak COVİD 19 Mücadele ve Destek Birimi kurdu

Canik’te SON VAKA!
REKLAM ALANI
6 Kasım 2020 17:58

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, pandemi sürecinde,sokakların anti bakteriyel suyla yıkanması, yasak sürecinde destek isteyen bütün vatandaşların evlerine ulaşılması, fırınların ve pazar yerlerinin aralıksız denetlenmesi,maske üretimi, dağıtımı, gıda yardımı,filyasyon destek, çocuklar ve yaşlılar için özel önlemlerin de içinde olduğu birçok başlık altında çok önemli bir mücadele yürütüldüğünü söyledi.

Sandıkçı, “Virüs yasakların bitmesiyle birlikte tırmanışa geçti. Yani, yasaklar bitti ama virüs bitmedi. Canik Belediyesi olarak mücadelemizi daha güçlü hale getirmek için belediyemizde COVİD 19 Sorumlusu oluşturmaya karar verdik. Canik Belediyesi COVİD 19 Mücadele ve Destek Birimi hem personelimizin hem de halkımızın hizmetinde olacak” dedi.

SON VAKA BİTENE KADAR
Pandemi Sürecinin başında, yasakların olduğu dönemde ve sonrasında meseleye, hiçbir konu bir candan daha değerli değildir anlayışı ile baktıklarını vurgulayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Covid 19 virüsü hayatımıza girdiği andan itibaren ne gecemiz oldu ne de gündüzümüz. Tek bir an bile durmadık. Hem vatandaşlarımızın hem de sağlık çalışanlarımızın yanında olduk. Her anımız milletimiz bu süreci en az hasarla nasıl atlatır diyerek çalışarak geçirdik. Tedbirler, etkinlikler, destek, yardım ve birçok önlemi eksiksiz yapmaya gayret ettik ve ediyoruz.Ancak son zamanlarda hızla tırmanışa geçenvirüs nedeniyle ‘Son Vaka’ başlıklı yeni bir aktif mücadele dönemi başlatma kararı aldık. Bu süreci bir proje kararlığıyla her şey normale dönene kadar devam ettireceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.