Dolar 32,5788
Euro 34,8961
Altın 2.434,73
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Samsun ve çevre iller Sessizliğe büründü

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele genelgesi kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Samsun, Çorum, Kastamonu, Sinop, Çankırı ve Amasya’da sessizlik hakim oldu

Samsun ve çevre iller  Sessizliğe büründü
REKLAM ALANI
29 Kasım 2020 16:21

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele genelgesi kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Samsun, Çorum, Kastamonu, Sinop, Çankırı ve Amasya’da sessizlik hakim oldu.

SAMSUN-ÇORUM YOLUNDA DENETİMLER
Çorum’da kısıtlamanın başlamasıyla kentin ana arterleri olan Gazi ve İnönü caddeleri ile Hürriyet Meydanı’nda sakinlik yaşandı. İş yerlerinin büyük bölümü saat 20.00 itibarıyla kapanırken İçişleri Bakanlığı genelgesiyle kısıtlamadan muaf tutulan işletmeler faaliyetlerine devam etti. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil ve resmi polis ekipleri kentin ana arterlerini kontrol ederken, Samsun-Çorum-Ankara kara yolunda da denetimler yapıldı.

ÇANKIRI, SİNOP, KASTAMONU
Çankırı’da da Atatürk Bulvarı, Belediye Meydanı ile sokak ve caddeler boş kaldı. Polis ekipleri kentin çeşitli noktalarında dışarıda gördüğü kişilere cezai işlem uygularken trafik ekipleri il genelinde denetleme yaptı. Sinop’ta kısıtlamanın başlamasıyla kentin işlek caddeleri ile Uğur Mumcu Meydanı’nın boş kaldığı görüldü. Kastamonu’da saat 20.00 itibarıyla iş yerleri kapandı, polis ekipleri de iş yerlerinin bulunduğu cadde ve sokaklarda kontrol yaptı.

SAMSUN’UN CADDELERİ BOŞALDI
Samsun’da da kısıtlamanın başlamasıyla kentin ana arterleri olan Cumhuriyet Meydanı, İstiklal Caddesi, Gazi Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı, Atatürk Caddesi ile 100. Yıl Bulvarı’nda sessizlik hakim oldu. Amasya’da ise Yavuz Selim Meydanı ve Şehzadeler Gezi Yolu sessizliğe büründü. Polis ve zabıta ekipleri, kısıtlamanın başlamasıyla sokaktaki vatandaşlara uyarıda bulundu. Kısıtlama öncesinde bazı işlek caddelerde araç yoğunluğu gözlenirken, market ve fırınlarda hareketlilik yaşandı.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.