Dolar 32,5295
Euro 34,8958
Altın 2.437,36
BİST 9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

65 MİLYON EURO!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor’un Süper Lige yükselmesi için şimdiye kadar 65 milyon Euro para harcadığını açıkladı

65 MİLYON EURO!
REKLAM ALANI
31 Mayıs 2023 20:22

Spor Toto 1’inci Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Samsunspor’da başkan Yüksel Yıldırım, gündeme dair açıklamalarda bulundu.


SÜPER LİG İÇİN 17 MİLYON EURO
Yüksel Yıldırım, 12 saat şirketi için, 6 saat de Samsunspor için çalıştığını, Samsunspor’un sahibi olduğu günden bu yana 65 Milyon Euro harcama yaptığını söyledi. Başkan Yıldırım, 11 yıl aradan sonra mücadele edecekleri Spor Toto Süper Lig için 15-17 Milyon Euro arası bütçe ayırdığını belirterek, “Samsunspor’a bugüne kadar 65 milyon Euro harcama yaptım. Süper Lig için bütçem ise 15 ve 17 milyon Euro arasında” dedi.
‘GAZLA HAREKET ETMEM’
“Taraftarın da gazına gelmem” diyen Yüksel Yıldırım, “Gazla hareket etmem. Denk bütçeye önem veririm. Taraftar, kendisine kombine alacak, forma alacak. Sadece kendisine almayacak arkadaşına da alacak, aldıracak. Bana ekonomik anlamda yardımcı olacak. Alacağım bir oyuncuyu onların katkısıyla almak isterim” ifadesini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.