Dolar 32,4475
Euro 34,7401
Altın 2.437,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

’98 YILDIR AYNI RUH İLE…’

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

’98 YILDIR AYNI RUH İLE…’
REKLAM ALANI
28 Ekim 2021 17:38

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhuriyet Bayramının 98’inci yıl dönümü nedeni ile yayımladığı mesajında şu sözlere yer verdi:

“Vatanın istiklalini ve istikbalini daima canından aziz bilen büyük Türk milleti, memleketi işgal altından kurtarmak için üstün fedakârlık, kahramanlık ve azimle mücadele etmiştir. Bu mücadele 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyetin ilan edilmesiyle taçlanmıştır.

EGEMENLİK, SADECE MİLLETİNDİR
Büyük bir değişim ve ilerlemenin öncüsü olan Cumhuriyet, egemenliğin sadece millete dayalı hale getirilmesinin en büyük teminatı ve güvencesi olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti de 98 yıldır aynı ruh ile muhafaza edilerek bugünlere ulaşmıştır. Çanakkale’yi geçilmez kılan, Sarıkamış’ta geri dönmeyi düşünmeyen ruh, bugün de varlığına karşı yöneltilen tehditlere karşı aynı duygu ve düşünce ile hala diridir.

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN
Binlerce yıllık devlet geleneğinin mirası ve milletimizin hür iradesi üzerinde yükselen, emekle, özveriyle doğan Türkiye Cumhuriyeti, son 20 yılda sağlıktan eğitime, tarımdan sanayiye her alanda devrim niteliğinde atılan adımlarla bölgesinde önemli bir güç, dünyada söz sahibi haline gelmiştir. Bizler, her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde; Ülkemize, ekonomimize ve istikrarımıza yönelik saldırılara boyun eğmeden, daha güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecek, gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu vesileyle, ülkemiz sınırları içinde ve dışında, bulunduğumuz coğrafyanın huzuru, güveni ve istikrarı için hain terör örgütleriyle kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize ve şanlı ordumuza üstün muvaffakiyetler diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberliğimizin yapı taşı Cumhuriyetimizin, 98. kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyor; başta Cumhuriyetimizin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin huzur ve güvenliğini sağlayan ve bu kutsal amaç için toprağa düşmüş tüm kahramanlarımızı minnet ve rahmetle yâd ediyorum. “Büyük ve Güçlü Türkiye” yolunda gece gündüz çalışan aziz milletimizin ve hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.