Dolar 32,4453
Euro 34,7618
Altın 2.428,31
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

RIZVAN AKSOY ”İLÇEMİZDE TURİZMİ CANLANDIRACAĞIZ”

Rızvan AKSOY ziyaretlerini sürdürüyor

RIZVAN AKSOY ”İLÇEMİZDE TURİZMİ CANLANDIRACAĞIZ”
REKLAM ALANI
20 Mart 2019 12:02

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, gündüz esnaf ziyaretlerinden sonra akşam da Göltepe, Gökçeağaç ve Kelikler Mahallesindeki seçmenleriyle bulaşarak “Bu Şehir Değişim” istiyor sloganıyla destek ziyaretin de bulundu.

“ÜRETENDEN TÜKETEN ÜLKE OLDUK”
Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Göltepe, Gökçeağaç ve Kelikler’deki seçmenleriyle buluşmasın da Bafra içi ve dışındaki toplam 140 mahallemize ayırt etmeden eşit şekil de hizmet dağılımı yapacağız. Turizm ve tarım da İlçe olarak hak etmediğimiz yerdeyiz. Bildiğiniz gibi şu an Ülkemiz ve ilçemizde tarımın ne olduğu aşikârdır. Ürünü İhracat eden ülkeden maalesef Kanada, Meksika, Çin’den bakliyat ürünü ithal eden yani üretenden tüketen Ülke olduk. Şu an tam 41 ürünü dışardan ithal ediyoruz. Bunlar son aylarda Soğan, patates, nohut, kırmızı – yeşil mercimek, fasulye vb. ürünlerdir. Hayvancılığın da hali perişan eskiden hayvan ihracat ederken şimdi ise başta Brezilya’dan ithal hayvan eder olduk. Artık Üretici bunlara dur demesi lazım, eğer ben hayatımdan memnunum diyorsa diyecek bir şey yok. Ama İyi Parti olarak bizler hizmetlerimizle Belediyecilik yapmaya talibimiz.

” SANAYİ VE TURİZMİ CANLANDIRACAĞIZ “
İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy konuşmalarına şöyle devam etti; ” Bafra için en önemli verim topraklarına sahip Bafra Ovasında tarıma dayalı Sanayiyi mutlaka hayata geçireceğiz. Üreticilerimizin ürettikleri işleyip paketleyip iç ve dış piyasaya pazarlamak olacak. Bu da oluyor ki hem üretici, hem de şehir canlanacak dedi. Turizmi İlçemiz de canlandıracağız. Bafra’mızın önemli turistik yerlerini iyi tanıtımını yaparak başta yerli olmak üzere yabancı Turistleri şehrimize çekerek ekonomimize katkı sağlamak olacaktır dedi.

“DUR DURAK BİLMİYORUZ”
Gezdiğimiz her yerden sıfır tepkiyle destek ziyaretlerimiz devam ediyor. Şimdiye kadar her yerden olumlu sıcak ve ilgi alakayla karşılanıyoruz. İnşallah 31 Mart Mahalli Yerel Seçimler de inşallah bu teveccüh sandığa yansır. Kendime ve ekibime güveniyorum. Rızvan Aksoy olarak kendimi hazır hissediyor, Ankara’yı tanıyan donanımlı bilgili insanım bu işin üstesinden sizlerin destekleriyle gelirim. Arkadaşlar çevrem beni iyi tanır en büyük avantajımda bu. Herkese şu an elimden ne geliyorsa yardım etmeye ve işlerini görmeye çalışıyorum. Sizlerden 31 Mart Mahalli Yerel Seçimler de İyi Partiye oylarınızla tam destek istiyor ve bekliyorum dedi.

“2007 YILINDA HÜKÜMET DUVARA TOSLADI”

Aksoy, 2007’den sonra bu İktidar Duvara toslamaya başladı. 2007’den sonra hiç bir Üreten Fabrika yapmadılar, aksine olanları da yangın mal kaçırırcasına ve milletten özelleştirerek kapattılar. Şu an meydanlar da milleti kutuplaştırdılar, ayrımlaştırdılar ve ötekileştirdiler ama biz öyle yapmayacağız var gücümüzle herkese sarılarak eşit şekilde Belediyeyi alırsak hizmet yapacağız.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.