Dolar 32,4549
Euro 34,7484
Altın 2.421,87
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Kemal Topuz Bafra’nın Tarihini Sergiliyor

Samsun’un Bafra ilçesinde Kemal Topuz tarafından “Geçmişten Günümüze Bafra” isimli fotoğraf sergisi açıldı.

Kemal Topuz Bafra’nın Tarihini Sergiliyor
REKLAM ALANI
26 Şubat 2016 16:37

Geçlik Merkezi’nde açılan sergiye Kaymakam Halis Arslan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, Belediye Başkanı Zihni Şahin, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Sergi açılışında konuşan Kemal Kopuz, “Bu fotoğraf sergimin iki amacı var. Birincisi yeni çıkacak albümün tanıtımı, ikicisi ise Bafra’dan da bu işlere hevesli genç bir nesil yetişsin. 81 yaşındayım, Bafra’yı çok seviyorum. 7 kitabım da Bafra içindir. Bunların hepsi amatörce yapılmıştır, para karşılığında yapılmamıştır” dedi.
Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bafra’ya karşı bu kadar hassas davranmasından dolayı Bafralılar adına kendisine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sizler böyle devam edin, bizler de destek olalım” ifadelerini kullandı.
Kaymakam Halis Aslan ise, “Geçmişin geleceğe aktarımı ne kadar güzel bir şey. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı.
“Geçmişten Günümüze Bafra” adlı fotoğraf sergisinde Kemal Kopuz’un 1889 yılından başlayarak günümüze kadar oluşturduğu 5 bin fotoğraf arşivinden seçilen 150 fotoğraf yer alıyor.
Gençlik Merkezi’ndeki fotoğraf sergisi 10 gün açık kalacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.