Dolar 32,4554
Euro 34,7460
Altın 2.423,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Samsunspor HIRS KÜPÜ

Yılport Samsunspor cumartesi günü evinde oynayacağı Aydeniz Et Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tam gaz sürdürdü

Samsunspor HIRS KÜPÜ
REKLAM ALANI
5 Nisan 2021 21:21

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenman hareketlilik ile ısınma, dayanıklılık koşusu, 5’e 2 top kapma ve 9’a 9 kalecili oyunun ardından son buldu.


ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM İLERLİYORUZ
Tuzlaspor maçında aldığı galibiyetin ardından takımın moral ve motivasyonunun yüksek görüldüğü antrenmanda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Tuzlaspor maçında sezonun en kritik galibiyetini aldık. Biz bu galibiyeti bekliyorduk. Altınordu ve GZT Giresunspor maçında aldığımız kırmızı kartlarla mücadele eksik devam etmiştik. Aynı kare Tuzlaspor maçındada karşımıza çıktı. Oyuncularımız çok şampiyonluklar yaşamış, özgüvenli oyuncular. Gördüğümüz kırmızı kartlar bizi yıldırmadı son saniyelere kadar mücedeleyi elden bırakmadık ve sonuç ortada.
2-0’lık galibiyetle evimize döndük. İnanıyoruz ki Aydeniz Et Balıkesirspor maçında da hedeflerimize ulaşacağız. Şampiyonluğa adım adım ilerliyoruz.” dedi.

DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ
Antrenman öncesi futbolcu Batuhan Kazancı’nın takım arkadaşları doğum günü süprizi yaptı.
Antrenman sahasında yapılan kutlamada teknik heyet ve futbolcular Batuhan Kazancı’nın yeni yaşını tebrik etti. Batuhan Kazancı, doğum günü pastasını Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın elinden yedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.