Dolar 32,3792
Euro 34,6838
Altın 2.401,46
BİST 10.043,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Ailesini Öldüren Avusturyalı Kadın İntihar Etti

Avusturyalı kadın, üç çocuğunu, annesini, erkek kardeşini ve iki köpeğini öldürdü. Cinayetlerin ardından sevgilisiyle ilişkiye giren kadın daha sonra da intihar etti

Ailesini Öldüren Avusturyalı Kadın İntihar Etti
REKLAM ALANI
20 Aralık 2016 18:54

Avusturya‘nın Sankt Pölten-Land bölgesindeki Böheimkirchen kasabasında yaşayan Martina adlı kadın, annesini, erkek kardeşini, üç çocuğunu ve iki köpeğini öldürdükten sonra maktullerin cesetleri evin içindeyken arka tarafa davet ettiği sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdi. 35 yaşındaki kadının daha sonra intihar ederek yaşamına son verdiği iddia edildi.

site1

CİNAYETLERİN ARDINDAN SEVGİLİSİNİ EVE DAVET EDİP İLİŞKİYE GİRDİ

Polis dedektifleri; Sebastian, Fabian, Michelle adlı çocukların ve onların dayısı Peter’ın ve büyükanneleri Mathilde’nin cinayetleri hakkında soruşturma başlattı. İsmi sadece Martina olarak açıklanan kadının erkek kardeşini ve annesini tabancayla vurarak öldürdüğü daha sonra da çocukları katlettiği belirtildi. Polisler üç küçük çocuğun cansız bedenini yatakta, üzerileri battaniye örtülü şekilde buldu. Martina’nın, cinayetlerin ardından, son zamanlarda sıkça görüştüğü erkek arkadaşını eve davet ettiği, sevgilisiyle ceset dolu evin arka tarafında cinsel ilişkiye girdiği polislerce teyit edildi.

site2

EVİN İKİ KÖPEĞİNİ DE SİLAHLA ÖLDÜRDÜ

Kadının sevgilisini sorguya alan müfettişler, adamın cinayetlerle bir ilgisinin olmadığının belirlendiğini açıkladı. Yetkililer, üçü çocuk toplam beş kişinin cesedinin bulunduğu evin bir başka odasında kadınla ilişkiye giren adamın olaydan haberi olmadığını ifade etti. Ayrıca evin iki köpeğinin de vurularak öldürüldüğü daha sonra teyit edildi. Martina’nın cep telefonundan mesaj atarak erkek arkadaşını eve davet ettiği anlaşıldı. Polisteki ifadesinde ilişki sonrası evden ayrılan adamın ertesi gün tekrar geldiğinde kapıya kimsenin cevap vermediğini, bunun üzerine çocuklar için kapının önüne bir paket ceviz, çikolatalar ve portakallardan oluşan bir hediye paketi bıraktığı ayrıca kapıya bir not kağıdı iliştirdiği belirtildi.

CENAZE SEBEBİYLE ÇOCUKLARIN OKULA GİTMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Martina’nın okuldan gelebilecek kontrol amaçlı çağrılara cevap vermemek için telefonları camdan dışarı fırlattığı belirlendi. Böheimkirchen’de yaşanan bu aile faciası, patronunun 41 yaşındaki Peter’ın kayıp olduğunu polise bildirmesiyle ortaya çıktı. Üç çocuğun babası olan adamın evde yaşamadığı kaydedildi. Çocukların gittiği okulun yönetimi yaptığı açıklamada: “Anne telefonla arayarak, büyükannelerinin ani ölümü sebebiyle çocukların birkaç gün boyunca okula gelemeyeceğini söyledi.” sözlerini sarf etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.