Dolar 32,4087
Euro 34,6043
Altın 2.380,24
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

HATAY TÜRK’TÜR, TÜRK’ÜNDÜR

HATAY TÜRK’TÜR, TÜRK’ÜNDÜR
REKLAM ALANI
12 Eylül 2023 09:11 | Son Güncellenme: 11 Eylül 2023 20:02

Hatay Türk’tür. Hatay Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetidir. Aksi söylemler Türk düşmanlığıdır ve Türk’e Arap dayatmasının ürünüdür. Bu düşünceler ihanettir.

Biz Musul Kerkük, Süleymaniye, Doğu Türkistan , Cavuşistan, Macaristan, Bulgaristan, başkurdistan, Yakutistan, mavi vatan, Türk yüzyılı, kısaca Turan derken birilerinin ihanet sözlerini , vasiyete karşı çıkanları, kirli beyinlerini ve zehirler saçan kafalarını ezer geçeriz.

Yıllardır bize İslamiyet diye dayatılan Arap kültürüdür .

Yıllardır bize İslamiyet diye dayatılan Emevi anlayışıdır .

O anlayış İslamiyet değil  iktidar olma savaşıdır.

Geçmişte Milliyetçiliği kafirlik olan suçlayanlar, kavmiyetciligi milliyetçilik ile bilerek karıştıranlar bugün ki Türk düşmanlığının ve kutuplaşmanın da nedeni olmuşlardır.

Türk milliyetçiliği kafatascılıkta değildir, zulümde kavmiyetcilikte değildir, ırkçılık ve faşistlikte değildir.

Başbuğ Alparslan Türkeş milliyetçiliğin tanımlarken Kur’an’ın izin verdiği ölçüde sınırlarını koymuştur.

Türk milliyetçiliği vatan sevgisi, millet sevgisi, bayrak ve devlet sevgisi temelleri üzerine kurulmuştur. İnsanlar arasında ki üstünlüğü takva da görmüştür.

Tehlikeli olan Türk milliyetçiliği düşmanlığı altında Arap milliyetçiliği yapmaktır. Üniter yapıyı ret etmektir. Türk ve Türk dünyası değince bir hallere girip reddiye düzmektir.

Türk denince akla sadece Osmanlı gelemez.

Göktürk, Hun, Türkiye Cumhuriyeti, Selçuklu ve tarihte kurulan tüm devletler gelmelidir. Türk’ü sadece bin yıllık tarihe sağdıramazsınız. Türk binlerce yıllık bir tarihe sahiptir. Her yönüyle bizimdir.

Bunu inkar etmek başka yanlış amaçlara hizmet eder. Bunun sonucu da felakettir.

Gelelim yazımızın başına…

Dediğimiz gibi Hatay Türk’tür, bununla ilgili yapılan her aksi propaganda ise Türk düşmanlığından başka bir şey değildir…

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Canik dedi ki:

    Çok yerinde bir yazı olmuş.

  2. Canik dedi ki:

    Çok yerinde bir yazı olmuş. Mülteciler gitsin