Dolar 32,3976
Euro 34,6825
Altın 2.428,59
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

ÖDÜL SAMSUN’A!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın ‘Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni’nde YEDAŞ AR-GE Şefi Tuba Buğdaycı Avşar, ‘profesyonel’ kategorisinde finalistler arasında yer alarak ödüle layık görüldü

ÖDÜL SAMSUN’A!
REKLAM ALANI
28 Mart 2022 14:23

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın ‘Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni’nde genel merkezi Samsun’da bulunan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ) AR-GE Şefi Tuba Buğdaycı Avşar, ‘profesyonel’ kategorisinde finalistler arasında yer alarak ödüle layık görüldü.

GELECEĞE İLHAM VEREN KADIN
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından, enerji sektöründe kadın istihdamını artırmak ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl düzenlenen Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni’nin 4’üncüsü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in de katıldığı törende “Akademi Ödülü”, “İş Dünyası Ödülü”, “Profesyonel Ödülü”, “Girişimci Ödülü”, “Enerjide Örnek Şirket Ödülü”, “Geleceğe İlham Veren Kadın Ödülü” ve “Jüri Özel Ödülü” kategorilerinde ödüller verildi.

‘BOTUMUZU GİYER, SAHAYA ÇIKARIZ’
Yarışmada dereceye giren YEDAŞ AR-GE Şefi Tuba Buğdaycı Avşar duygularını ifade ederek, “Ödül töreninde birincilerin açıklanması sırasında inanılmaz heyecanlandım. Bu süreçte yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen aileme, yöneticilerime, tüm YEDAŞ çalışanlarına ve ekibime teşekkür ederim. Hayat mottom; Kadın, istediğinde her şeyi yapar. Kadın botunu giyer sahaya çıkar, kadın koruyucu donanımları giyer direğe çıkar, kadın ayakkabısını giyer toplantıya gider. Ülkemizde refaha ulaşmanın yolu kadının hayatın her alanına dokunmasından geçmektedir. Ulu Önder Atatürk’ün sözünü hatırlatmakta fayda görüyorum; ‘İnsan topluluğu kadın ve erkek denilen iki cins insandan mürekkeptir. Kabil midir ki, bu kütlenin bir parçasını ilerletelim, ötekini ihmal edelim de kütlenin bütünlüğü ilerleyebilsin? Mümkün müdür ki, bir cismin yarısı toprağa zincirlerle bağlı kaldıkça öteki kısmı göklere yükselebilsin?” dedi.

2013 yılından bu yana YEDAŞ’ta görev yaptığını belirten Tuba Avşar Buğdaycı, 2020 yılından bu yana da AR-GE şefi olarak çalıştığını söyledi.

ÇALIŞANLARA VERİLEN DEĞER
Finale kalmaya hak kazanan AR-GE Şefi Tuba Buğdaycı Avşar’ı kutlayan Genel Müdür Hasan Yasir Bora, “Hizmetlerimiz ve kalitemiz ile sadece Türkiye’de değil, Avrupa’nın birçok ülkesinde YEDAŞ’tan söz ettirmek hedefindeyiz. Çalışanların mutlu ve huzurlu olmadığı bir yerde başarının gelmesi mümkün değildir. Motivasyon, güvenilirlik ve aidiyet duygusu, insan kaynakları stratejimizin temelini oluşturuyor. Uygulamaya aldığımız yenilikçi yaklaşımlar ile güçlü kurum kültürü sayesinde, çalışanlarımıza verdiğimiz değeri en üst seviyede tutuyoruz” diye konuştu.

SÜREKLİ ARTAN HİZMET KALİTESİ
YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, açıklamalarının son bölümünde ise, “Biz yöneticilerin en önemli görevi çalışanlarımıza hak ettikleri değerin gösterilmesini sağlamaktır. Hep birlikte hizmet kalitemizi daha da artırarak bölgemize en güzel şekilde hizmet vermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.