Dolar 32,4042
Euro 34,8052
Altın 2.433,61
BİST 9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Abdullah Kurumahmut Tekrar A. Adayı Oldu

Abdullah Kurumahmut Tekrar A. Adayı Oldu
REKLAM ALANI
3 Eylül 2015 13:00

Samsunlu  İşadamı ve İinşaat Mühendisi Abdullah Kurumahmut AK Parti’den aday adayı oldu.

Samaunlu  İşadamı ve İnşaat Mühendisi Abdullah Kurumahmut Ak Parti Samsun İlBaşkanlığına giderek 26. Dönem  Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksele teslim eden iş adamı ve inşaat mühendisi Abdullah kurumahmut 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde AK Parti’den Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuruyu yaptığını söyledi.

Aday adaylığına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Abdullah Kurumahmut, şu ifadelere yer verdi:

“Ak parti davasına, misyonuna ve vizyonuna gönülden bağlı birisi olarak, 1 Kasım 2015 milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olduğumu açıklamak ve Samsun kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Millete hizmet düsturuyla yola çıkan ve 2023-lider ülke Türkiye hedefini gerçekleştirmek gayesinden hareketle Türk siyasi tarihine parlak bir imza bırakan Adalet ve Kalkınma Partisi, milletten aldığı emaneti hakkıyla taşımanın verdiği gururla milletin huzuruna gelmektedir.

Yeni Türkiye’nin mimarı, milletin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan bu kutlu yürüyüş, şimdi yepyeni bir menzile girmiş ve bilge Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde  tarihten, insanlıktan ve yüce milletimizin vesilesiyle ALLAH’dan  güç alarak millete hizmet etmeye yeniden talip olmuştur.

Bu kutlu ve asil davanın bir neferi olarak, zafiyet göstermeden, dimdik ve kararlılıkla çalışmak için buradayım. bu tarihi ve insani sorumluluğun nöbetini, doğup büyüdüğüm ve hiç kopmadığım aziz samsun için devralmak, Samsun  ve Samsunlu

Hemşerilerim için bu hizmet bayrağını dalgalandırmak amacıyla buradayım. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu düsturu ile, aziz şehrimizin aydınlık yarınları için buradayım.

İstikrar ve istikbal için Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü,  birlik, beraberlik ve kerdeşlik ruhunun ülkemizde tesis edılmesı ıçın mücadale içerisinde olacağız .

Bu amaçla, Samsun  ve vefakar Samsun  halkının teveccühü ve duaları, parti teşkilatlarının desteğiyle aziz şehir Samsu’nun  öz evladı olarak, bismillah diyerek kaldığımız yerden tekrar başladık.

Türkiye’nin 2023 vizyonuna omuz vermek ve hem ülkemizin hem de şehrimizin geleceğinin inşasına katkı sağlamak gayesiyle çıktığımız bu kutlu yolculuğun hayırlara, mutlu ve güçlü yarınlara vesile olmasını temenni ediyorum.

 

ABDULLAH KURUMAHMUT

SAMSUN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.