Dolar 32,5272
Euro 34,7165
Altın 2.486,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

ADALET İSTİYOR!

Samsun’da mühendis kocası tarafından öldürülen kadının ailesi ve kadın grupları, adliye önünde toplanarak katil için ’müebbet’ istedi

ADALET İSTİYOR!
REKLAM ALANI
22 Haziran 2021 16:34

Samsun’da mühendis kocası tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen 2 çocuk annesi kadının annesi ve kardeşleri, katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

EŞİNİ BOĞAZINDAN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
İlkadım İlçesi Ulugazi Mahallesi Selimiye Sokak No 6’da bulunan 4 katlı apartmanın 4’üncü katında 13 Şubat akşamı, mühendis Oğuz Taner Ekmenci (50), 2 çocuk annesi karısı Mihrican Ekmenci’yi (46) evlerinde boğazından bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı koca, polis tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KADINLARDAN ADLİYE ÖNÜNDE EYLEM
Oğuz Taner Ekmenci hakkında Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşması öncesi Samsun Adliyesi önünde, öldürülen kadının yakınları ve kadın grupları basın açıklaması yaptı.
Öldürülen Mihrican’ın ablası Perihan Karakurt, “Ailecek çok acı çekiyoruz. Kardeşim ölümü hak etmedi. Bu katil bu işi tasarlayarak planlayarak yaptı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis istiyorum. Hiç bir indirimden yararlanmasını istemiyorum. Benim kardeşim eve katkı bulunmak için çalıştı. Eşi eve hiç hattı sağlamadı. En sonunda kardeşimi katletti” dedi.

‘BU HAYATTA NEFES ALMASIN…’
Kız kardeşi Sibel Köse ise, “Tek başına yapmadığını düşünüyorum. Başka aile fertlerinin de yardım ettiğini, delillerin karartıldığını düşünüyoruz. Gerekli araştırmanın yapılıp suçluların hepsinin cezasını çekmesini istiyoruz. Ablamın toprak altında kemikleri çürürken, onların bu hayatta nefes almasını istemiyorum” diye konuştu.

Anne Cennet Köse de, “Adalet istiyorum. Müebbet hapis istiyorum. Hapisten çıkmasın. Benim yavrumu kesti, ettiğini bulsun” ifadelerini kullandı.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.