Dolar 32,4735
Euro 34,7485
Altın 2.439,71
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘AFET’e hazırlık!

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı birimlerde çalışan personele Kızılay Samsun Şube Başkanlığı İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından ‘Temel İlk Yardım Eğitimi’ veriliyor

‘AFET’e hazırlık!
REKLAM ALANI
9 Haziran 2021 16:55

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, daha önce ilk yardım programına katılım ‘Yetki Belgesi’ alan ancak belgenin geçerlilik süresi sona eren 107 personeli için ‘Temel İlk Yardım Güncelleme Eğitimi’ düzenliyor.

Kızılay Samsun Şube Başkanlığı İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından İl Müdürlüğü Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda verilmeye başlanan eğitim programında günlük hayatta olası kaza, yangın, doğal afeit gibi durumlarda yapılması gerekenler anlatılıyor. Eğitimlerde ayrıca yaşamsal faaliyetlerin durması halinde uygulanacak olan ilk yardım da detaylı olarak personel ile paylaşıldı.

İNSANLIĞA HİZMET BORCU
Kızılay Samsun Şube Başkanlığı İlk Yardım Eğitim Merkezi yöneticilerinden Goncagül Kılıç, ilk yardımın, insanın kendisine, ailesine, hem de insanlığa bir hizmet borcu olduğunu söyledi.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da, kursiyerler ile eğitime katıldı. Kasapoğlu, eğitime katılanlara belgelerini takdim etti. Eğitimler, 14 Haziran’a kadar 6 grup halinde devam edecek.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.