Dolar 32,3854
Euro 34,7876
Altın 2.435,15
BİST 9.992,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

AK Parti grubunda Samsun birlikteliği!

AK Parti’nin TBMM’de gerçekleştirilen grup toplantısını Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Samsun Milletvekilleri birlikte izledi

AK Parti grubunda Samsun birlikteliği!
REKLAM ALANI
10 Ekim 2017 19:43

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında dün gerçekleştirilen grup toplantısını Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Milletvekilleri Fuat Köktaş, Akif Çağatay Kılıç ve Orhan Kırcalı birlikte izledi.

BAŞBAKAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Yanıbaşımızda olanlara sırtımızı dönüp uzaktan seyretme gibi bir lüksümüz yoktur. Bölgede ne olup bittiğini en iyi kavrayacak olan ülke Türkiye’dir. Özellikle son zamanlarda Suriye’de yaşanan gelişmelere doğru şekilde yön vermek için Rusya, İran ile Astana sürecinde öneli bir siyasi inisiyatif aldık. Sınır güvenliğini sağlamak, ülkemize yönelik terör tehdidini ortadan kaldırmak amacıyla geçen yıl 24 Ağustos’ta Fırat Kalkanı Harekatını başlatmıştık. Bu haraket kapsamında güney sınırlarımızda, bir emniyetli alan tesis ettik ve buradaki DEAŞ unsurlarını tamamen etkisiz hale getirdik. Halen bölgeye taşınan göçmenlerin, normalleşme ve hayata tutunma çabaları devam ediyor. Bunun için önemli altyapı çalışmalarını yapıyoruz, onlara destek oluyoruz” açıklamasında bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.