Dolar 32,5717
Euro 34,9981
Altın 2.460,27
BİST 9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

“AK Parti iktidarıyla birlikte ülkeye huzur geldi”

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’ye huzur geldiğini söyledi

“AK Parti iktidarıyla birlikte ülkeye huzur geldi”
REKLAM ALANI
10 Haziran 2018 16:25

AK Parti Samsun İl Başkanlığının hazırladığı programlar kapsamında ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde bulunan Alparslan Bulvarı esnafıyla selamlaşarak sorunlarını dinledi. Türkiye’nin AK Parti hükümetiyle birlikte rahat nefes aldığını vurgulayan Yılmaz, “Bundan 20 yıl öncesini anımsadığımızda bambaşka bir ülkede yaşadığımızı görmemiz mümkün. AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’ye huzur geldi. Ülkemiz ekonomik ve sosyolojik anlamda köklü değişiklikler gördü. Bu dönüşümün mimarı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. İşte bu değişim ve dönüşümün devam etmesi için yeni bir seçim yapılacak ve her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımızın arkasında olacağız. 24 Haziran’ın ardından ertesi günün sabahına daha güçlü bir Türkiye’ye uyanmak için desteklerinize talibiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.