Dolar 32,5346
Euro 34,9863
Altın 2.440,42
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

SERT TEPKİ!

Samsun’da MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, “İP Milletvekili Erhan Usta konuşmasıyla kardeşlik gecesine gölge düşürdü. KADEF yönetimi de buna seyirci kaldı” dedi

SERT TEPKİ!
REKLAM ALANI
31 Ocak 2022 17:45

Samsun‘da Kavak Dernekler Federasyonu’nun(KADEF) önceki gece düzenlediği Geleneksel Tirit Gecesi’nde yaşananlara yönelik tepkiler dinmiyor. İYİ Parti Grup Başkan Vekili Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın gecede yaptığı ‘siyasi içerikli’ konuşmaya bir tepki de MHP Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber’den geldi. Kamber, “Ne yazık ki kardeşlik gecemizde gecenin havasına uygun olmayan konuşma iye büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Çok üzgünüz” dedi.

‘SEYİRCİ KALDILAR, YAZIKLAR OLSUN’
KADEF tarafından düzenlenen geceye Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri ile katıldıklarını ifade eden Cahit Kamber, “Tüm konuşmacıların birlik ve beraberlik üzerine yaptıkları konuşmaları ardından kürsüye gelen İP Milletvekili, gecenin ruhuna aykırı ortamı geren siyasi konuşmasıyla ortama gölge düşürdü. KADEF yönetimi de buna seyirci kaldı. Yazıklar olsun” diye konuştu.

‘KAVAK’TA YAPILANLARI GÖREMEZ’
Milletvekili Erhan Usta’nın vekil olduğu şehrin ilçesi Kavak’ta yapılan yatırımlardan da bihaber olduğunun konuşmasında ortaya çıktığını ancak buna şaşırmadıklarını belirten Kamber, “Şaşırmadık çünkü ilçemizden transit veya hava yoluyla geçenlerin Kavak’ta yapılanları görmesine zaten imkan yok. Sadece oy ve seçim zamanlarında ortaya çıkanlar da ancak böyle konuşur” dedi.

PLANLANIŞ SİYASİ BİR ŞOV
KADEF’in gecesinde yaşananlar ile büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyen Canit Kamber, yaptığı açıklamasında ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“Her görüşten Kavaklı hemşerilerimizin bir araya geldiği, kaynaştığı, hasret giderdiği kucaklaştığı bir ortam olmasını hayal ederek geldiğimiz programda hayal kırıklığına uğradığımızı ifade etmek istiyorum. Her görüşten yüzlerce hemşerilerimizin buluştuğu böyle anlamlı gecenin amacından çıkıp, planlanmış siyasi bir Show ortamına dönüştüğünü üzülerek müşahede ettik. Kürsü hâkimiyeti kontrolden çıkmış ve en son konuşmacı olarak mikrofon verilen İP Milletvekili Sn. Erhan Usta, kişisel hırslarına yenik düşüp mesnetsiz ve talihsiz konuşmalarıyla oradaki manevi atmosfere gölge düşürmüştür.

SİYASİ GÖLGEYE MÜSADE ETTİLER
Hemşeri derneklerinin amacı bellidir. Siyaset üstü sosyal ve kültürel dayanışma olmalıdır. Hemşeri federasyonları, dayandıkları hemşeri gruplarını temsil ettikleri ölçüde itibar kazanırlar. Birilerinin siyasi emelleri ve hırsları uğruna böylesi coşkulu bir kalabalığın olduğu ortama siyasi gölge düşürüp kullanılmasına müsaade eden KADEF Başkan ve yönetimini Kavaklı hemşerilerimizin takdirlerine havale ediyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.