Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

İstanbul Ve Samsun’un Mimarları Yan Yana

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Samsun’u geleceğe taşıyan projeleri hayata geçiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibini yürekten kutluyorum. Böyle bir başkana sahip olduğu için Samsun Halkı çok şanslı” dedi

İstanbul Ve Samsun’un Mimarları Yan Yana
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2017 22:18

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer alan Kızılrmak Deltası Kuş Cenneti’ni gezdirdi.

 KADİR AĞBEY İLE OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM

Kuş Cenneti’nde yapılan çalışmalar konusunda Topbaş’a bilgi veren Başkan Yılmaz, “Kadir başkanımıza şehrimiz ile ilgili yaptığımız ve yapmakta olduğumuz çalışmalardan bahsettik. İlerleyen bir aşamada belki başka yerlerde şehircilik adına her şeyi konuşuruz ama kendisine ‘UNESCO Dünya Mirası geçici listesinde yer alan Kızılırmak Deltası Kuş Cennetimiz var. Sizleri orada misafir etmek istiyorum’ dedim ve sağ olsun çok sınırlı bir zaman içerisinde bizi kırmayıp buraya geldi. Kadir ağabey ile burada olmaktan son derece mutluyum” dedi.

 TOPBAŞ:”PROJELER TAKDİRE ŞAYAN”

Samsun’un adeta geleceğe koştuğunu belirten İBB Başkanı Kadir Topbaş ise, “Yusuf başkanım bir belediye başkanının yapabileceği her şeyi Samsun’da ortaya koymuş. Kuş Cenneti çok farklı bir güzellik. Burası hem ülkemiz için hem de Samsun için çok önemli bir destinasyon. Başkanımızın da hassasiyetini gördük. Kuş Cenneti’nde Yusuf Ziya Yılmaz Başkanımızın yaptığı çalışmalar özellikle köyler için hazırladığı projeler inanın takdire şayan. Kuş Cenneti’nde köylü yaşamına büyük hassasiyet gösterilmiş. Bu da önemli gayet güzel bir şey. Samsun’a gelen kişilerin mutlaka gezip görmesi gereken bir yer Kuş Cenneti” diye konuştu.

SAMSUN HALKI ÇOK ŞANSLI

Topbaş, Yusuf Ziya Yılmaz’ın ilk günkü aşkla hizmet sevdasını sürdürdüğünü de belirterek; “Samsun ciddi bir değişime uğramakta ve geleceği de çok farklı olacak. Bu başarının en büyük mimarı elbette Yusuf Ziya Yılmaz başkanımız. Bundan sonraki projelerine de baktığımız zaman ben Samsun’un geleceğinin çok daha farklı olduğunu görüyorum. Bu heyecanı da zaten kendisini bu işe sürüklüyor. Samsun halkımızın da ilk günkü aşkla hizmet sevdasını bırakmayan Samsun için gecesini gündüzüne katarak şehri geleceğe taşıyan bir belediye başkanına sahip olduğu için şanslı olduğunu düşünüyorum. Ekibini ve kendisini bir kez daha kutluyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.