Dolar 32,5134
Euro 34,9154
Altın 2.441,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

‘AK PARTİ İLE ÇAĞ ATLADIK!..’

AK Parti’nin Samsun’da aday adayları tanıtım toplantısında konuşan Başkan Mustafa Demir, “Dünyada hiçbir milletin tarihinde böyle bir sıçrama limiti yok” dedi

‘AK PARTİ İLE  ÇAĞ ATLADIK!..’
REKLAM ALANI
23 Mart 2023 17:24

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Samsun’dan milletvekili aday adayı olan 92 kişiyi tanıttı. Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı, Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonda yapıldı.

HER BİRİ SAYGIDEĞER VE KARİYERLİ
Toplantının açılışında konuşan AK Parti Samsun İl Başkanvekili Mehmet Köse, “AK Partimiz ve Cumhur İttifakı 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin galibi olacak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da ilk turda ve açık ara seçilerek görevine devam edecektir. Milletimizin partimize olan güven ve teveccühünün bir tezahürü olarak 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan TBMM 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde partimize yoğun bir şekilde milletvekili aday adayı müracaatı gerçekleşmiştir. Her biri saygıdeğer meslek ve kariyere sahip, STK ve iş dünyasından, akademi ve kamu yönetimlerinden aralarında gençlerimizin ve kadınlarımızın da yer aldığı 92 partilimiz dün sona eren başvuru süresi içinde AFAD’a yaptıkları bağış ile partimize gelerek milletvekili aday adayı kayıtlarını tamamlamışlardır” dedi.

BAŞKAN MUSTAFA DEMİR’DEN AÇIKLAMALAR
Türkiye’nin 20 yıllık AK Parti iktidarında çağ atladığını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “Bu kulu yolda Cumhurbaşkanlığımızın öncülüğünde en baştan beri yol yürümüş bir kardeşiniz olarak Türkiye’nin yaşadığı 20 yıllık AK Parti iktidarında nereden nereye geldiğini herkes gördü. Dünyada hiçbir milletin tarihinde böyle bir sıçrama limiti yok. Hiçbir devletin böyle bir 20 yılı yok. Dışarıda bizim bu duruşumuzu, yükselişimizi kendileri için risk ve tehlike görenler, bu ülkeyi kıskananlar, bu ülkeyi paramparça etmek isteyenler içeriden de ittifaklarını kurdular. Önümüzdeki seçim, bu seçim. ‘Türkiye Yüzyılı’ diye ifade etiğimiz tarih 52 gün sonraki seçim tarihi ya da içeride ve dışarıda bir araya gelenlerin aksi haliyle başarılı olma durumu” diye konuştu.

‘YOLA REVAN OLMAYA HAZIRSINIZ’
Aday adaylarına seslenen Mustafa Demir, “2 seçenek var bu seçimde. Sizler bu seçimde aday olup ülkenize hizmet etmek için yaratanın ilminde olan nasibin önünü açmış oldunuz. Sizleri kutluyorum. Adaylık sayısı belli. Aday olunsun veya olunmasın bunu kardeş ve hak bilip, bunda rahmet ve güzellik görüp yola revan olmaya hazırsınız. Aday olan veya olamayan tüm partililerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Samsun’dan milletvekili aday adayı başvurusunda bulunan 92 kişinin adları tek tek okunarak tanıtıldı. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.


İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.