Dolar 32,4096
Euro 34,8029
Altın 2.435,92
BİST 9.949,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

BAFRALILAR’A ÇAĞRI: ‘GELİN BİRLİKTE YÖNETELİM!..’

Samsun’un Bafra İlçesi’nde İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, “Bafra’nın geleceği için bir araya gelelim, değişimi birlikte hayata geçirelim” çağrısı yaptı

BAFRALILAR’A ÇAĞRI: ‘GELİN BİRLİKTE YÖNETELİM!..’
REKLAM ALANI
1 Şubat 2024 14:51

31 Mart Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı olan Hamdi Yıldız, seçim kampanyasını başlattığı günden bu yana aktif bir şekilde sivil toplum kuruluşlardını(STK) ziyaret etmeyi sürdürüyor. “Gelin Bafra’yı beraber yönetelim” mesajını sıkça dile getiren Hamdi Yıldız, Bafra’nın potansiyelinin tam olarak değerlendirilemediğini savunarak, “Tüm seçmenlerimizle birlikte ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

‘BAFRA İÇİNE KAPANAN KENT OLDU’
Bafra’nın, Türkiye’nin en büyük ırmağına, ovasına sahip olduğunu, ulaşım imkanları, tarihten gelen ticaret kültürü ve turizm olanaklarıyla bugün bulunduğu noktadan çok daha ilerilerde olması gerektiğinin altını çizen Hamdi Yıldız, “Bunun tam tersine ilçemiz gittikçe içine kapanan bir yer oldu. Bafra, geçmiş yıllara oranla içine kapanarak daha da içinden çıkılmaz bir hal aldı” diye konuştu.

STK TEMSİLCİLERİNE ÖNEMLİ ÇAĞRI
Coğrafi yapısı gereği gelişime açık bir ilçe olan Bafra’nın mevcut iktidar tarafından yeterince değerlendirilemediğini de öne süren Hamdi Yıldız, özellikle ziyaret ettiği STK temsilcilerine, “Bafra’nın hak ettiği noktaya oluşması için hep birlikte çalışmak zorundayız. Bunun için plan ve projelerimiz hazır” diye seslendi.

BAFRA’NIN YÖNETİMİNDE DEĞİŞİM İSTEMİ
Hamdi Yıldız, STK ziyaretlerinde Bafra’nın yönetiminde bir değişime ihtiyaç olduğuna da vurgu yaparak, “Gelin değişimi birlikte yaşayalım, Bafra’yı beraber yönetelim. Çünkü Bafra, sadece yerelde değil, genelde de iyi bir yönetimi hak ediyor” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.