Dolar 32,2584
Euro 34,6908
Altın 2.400,93
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

AK Parti Samsun Kadın Kolları: ‘Şiddet, turuncu çizgimizdir’

Samsun’da AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, “Şiddet bizim turuncu çizgimizdir demiştik. O çizgiyi aşanlarla çetin mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de yarın da sürecektir” dedi

AK Parti Samsun Kadın Kolları:  ‘Şiddet, turuncu çizgimizdir’
REKLAM ALANI
25 Kasım 2020 15:55

AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Uluslararası Dayanışma Günü” nedeniyle bir açıklama yapıldı. Saat 11.00’de tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak başlayan açıklamayı, Samsun’da AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser yaptı.

‘ÇETİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK’
Rabia Bay Keser, şunları söyledi:

“Bugün ’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Uluslararası Dayanışma Günü’. Biz AK kadınlar olarak her olduğu gibi bu yıl da canlarımızı yakan bir sorun olan şiddetlen mücadelemizde çağrımızı tekrarlamak, sadece kadınlara değil, tüm dünyaya haykırmak üzere, 81 ilimizde eşzamanlı olarak toplanmış bulunmaktayız. AK Parti’nin kadın kolları teşkilatları olarak, bir kez daha doğru olanı, bir kez daha adaletli olanı, bir kez daha vicdanlı olanı haykırıyoruz. Bugün yılın sadece bir gününe hapsedilmiş, kalan 364 günde unutulan bir gün değildir. Maalesef bugün ve kalan her gün kadına yönelik fiziksel ve psikolojik şiddet devam ediyor. Tüm çabalara, çığlıklara, kanunlara rağmen. Bahaneleriyle kaim bazı cahillerin elleri, dilleri kadınların, çocukların bedenlerine, ruhlarına adeta bir balyoz gibi iniyor. Şiddet bizim turuncu çizgimizdir demiştik. O çizgiyi aşanlarla çetin mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de yarın da sürecektir.”

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.