Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’tan TOGG yorumu:

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına giden yolda önemli bir süreçteyiz. Devrim arabasının önünü kapatanlar, devrin arabası TOGG’un önünü kapatamadı” dedi

AK Parti Samsun Milletvekili   Fuat Köktaş’tan TOGG yorumu:
REKLAM ALANI
30 Ekim 2022 18:33

AK Parti Samsun Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Fuat Köktaş, Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM-BİR-SEN) Samsun 1 No’lu Şubesi’nin 7’nci Olağan Genel Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Fuat Köktaş

SENDİKA GENEL KURULUNA KATILDI
Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ‘Genel Kurul’da bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, “Ülkemiz sınırları içinde ve dışında, bulunduğumuz coğrafyanın huzuru, güveni ve istikrarı için hain terör örgütleriyle kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize ve şanlı ordumuza üstün muvaffakiyetler diliyorum. Herkesin hayatına dokunan, yol gösteren, zor zamanlarda ellerinden tutan bir öğretmeni muhakkak olmuştur. Bugün hangi konumda olursak olalım her birimiz, üzerimizde hakkı olan bu öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla hatırlıyoruz. Bize şefkatle yaklaştıkları, sabırla yetiştirdikleri, rehberlik ettikleri için aradan geçen yıllara rağmen öğretmenlerimizi şükranla yâd anıyorum” ifadelerini kullandı.

Fuat Köktaş

YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL TOGG
Cumhuriyetin 100’üncü yılı olan 2023’e giden yolda önemli bir süreç yaşandığının altını çizen Fuat Köktaş, şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizde ilklerin dönemlerini yaşamaktayız. Eğitimde, adalette, özgürlüklerde, savunma sanayisinde, dış politikada, terörle mücadelede gibi her alanda ilkleri yaşıyoruz. Bu anlamda büyük bir heyecan ve gurur duyduğumuz Türkiye’nin yerli ve millî otomobilinin üretileceği Togg Gemlik Kampüsü ile Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından banttan indirilen akıllı cihazlarımızın ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Fuat Köktaş

SAVUNMA SANAYİSİNİ ENGELLEYEMEDİLER
Bu ülkede devrim arabasının önünü kapatanlar, hamdolsun devrin arabası TOGG’un önünü kapatamadılar. Savunma Sanayisinin, Nuri Demirağ’ların, Şakir Zümre’lerin önünü kapatmak isteyenler, Selçuk Bayraktar’ın, babası rahmetli Özdemir Bayraktar’ın önünü kapatamadı. Neden kapatamadılar, çünkü onları yetiştirenler, onları eğitenler, onları geleceğe hazırlayan hocaları, öğretmenleri milliydi, yerliydi, yüzde yüz halkın içinde olan insanlardı.”

Fatma SINAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.